2777
2789
عنوان

به نظرتون بچه دار بشم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 2522 بازدید | 271 پست
برای دروغ و پنهانکاری شوهر چه نظری داری عزیزم؟ این فکرکنم قابل حل شدن نیست نه؟

یه مقدار بی تفاوتی. میدونم سخته و آدم حرص میخوره. ولی خب...

مثلا فلان موضوع رو نگفت به روی خودت نیار. وقتی هم خواست بگه نگو چرا الان گفتی چرا بهم نگفتی، اما خودت هرچیزی رو خواستی تعریف کنی بگو فقط به تو دارم میگما چون تو رو محرم رازم میدونم فقط. 

برای دروغگویی بهش این باور رو بده که اعتماد داری. زنگ میزنی و میدونی سرکار نیست ولی نپرس کجایی رگو ببخشید سرکار بودی مزاحمت شدم‌. راه برای شرمتدگیش بذار

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
یه معلم داشتیم سال ۸۶ از اینایی بود که عاشق حرف زدن راجع به شوهر و بچه هاش و این چیزا بود بقول خودش ...

وای چه حرف خوبی😍دقیقا. وقتی به شوهرم میگم (چشم)، اونقدر خوشحال میشه که دیگه یادش می‌ره چک‌کنه ببینه حرفشو انجام دادم یا نه😂بخدا تازه یادم میان اینا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای چه حرف خوبی😍دقیقا. وقتی به شوهرم میگم (چشم)، اونقدر خوشحال میشه که دیگه یادش می‌ره چک‌کنه ببینه ...

اینو مادرشوهرمم میگفت. تازه عروس بودم یه بار سر یه مساله خیلی داشتم حرص میخوردم. میهو گفت چته دختر؟ پسرای من همسون کله شق هستن، بگو چشم ولی کار خودتو بکن حرص نخور

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
یه مقدار بی تفاوتی. میدونم سخته و آدم حرص میخوره. ولی خب...مثلا فلان موضوع رو نگفت به روی خودت نیار. ...

دخترررر بخدا تو خیلی میدوووونی. من راه شرمنده شدنشو بستم اره. اونقدر چک اش کردم که دیگه شرمنده نمیشه از دروغ و پنهانکاری کردن.

بعد آخه یه مشکلی هست، چندباری که بهم قول داده بود بهم دروغ نگه ، من چند ماه واقعا بهش اعتماد داشتم و سوال زیاد نمی پرسیدم(خیلی کم می‌پرسیدم). ولی بازم بهم دروغ گفت. یعنی ذاتش همینه؟ باید بیخیال بشم؟

دخترررر بخدا تو خیلی میدوووونی. من راه شرمنده شدنشو بستم اره. اونقدر چک اش کردم که دیگه شرمنده نمیشه ...

یه کمی خالی بندی انگار تو ذاتش هست. خب به نظر میاد کمبود دیگه ای داره

مثلا باید ببینی علت دروغ گفتنش چیه؟ کمبود اعتماد به نفس؟ (میترسه جلوت کم بیاره) حس ناکافی بودن؟ منیت؟ میخواد خودشو بزرگتر و قوی تر جلوه بده؟ چی؟

یه کمی خالی بندی انگار تو ذاتش هست. خب به نظر میاد کمبود دیگه ای داره مثلا باید ببینی علت دروغ گفتنش ...

والا فکرمی‌کنم همشو داره. خانوادش اصلا ذره ای دوسش ندارن. بهش محبت نکردن از بچگی. همیشه اینو با بچه های فامیل مقایسه کردن. مادرش همیشه سرش داد زده. پدرش فلسفی هست و همیشه با حرفاش به این حرص داده. پول نمیدن بهش،محبت نمیکنن. کلا عقده داره.روح و روانش سالم نیست. خودشم قربانیه اما خب روی خودش کار نکرده وقتی بزرگ شده. میکس همه چی داره دیگه متاسفانه.

دخترررر بخدا تو خیلی میدوووونی. من راه شرمنده شدنشو بستم اره. اونقدر چک اش کردم که دیگه شرمنده نمیشه ...

خلاصه که فرزندم چوب تو لونه زنبور نکن! آرووووم آروم آروم برنامه ای بریز که خودت بتونی مدیریتش کنی در نهایت صلح و ارامش

خلاصه که فرزندم چوب تو لونه زنبور نکن! آرووووم آروم آروم برنامه ای بریز که خودت بتونی مدیریتش کنی در ...

چشم. حرفاتو آویزه ی گوشم میکنم.مرسی عزیزم که وقت گذاشتی.❤️😍

والا فکرمی‌کنم همشو داره. خانوادش اصلا ذره ای دوسش ندارن. بهش محبت نکردن از بچگی. همیشه اینو با بچه ...

آهاااا این همون بچه ایه که گفتم بزرگ شده ولی رشد نکرده! بهش محبت کن، افراطی نه ولی بذار دلش به بودنت گرم باشه، تو وجودش یه پسربچه ۵ساله داره که نیاز داره مورد توجه قرار بگیره، نیاز داره دیده بشه، محبت میخواد. کودک درونش رو دریاب.

شوهر من ۳۶ سالشه، یه وقتایی موقع خواب میگه من بیام تو بغلت؟ ۵ دقیقه همونجوری میمونه میفهمم اروم شده، بعد یهویی تغییر پوزیشن میده و منو محکم بغل میکنه. 

چشم. حرفاتو آویزه ی گوشم میکنم.مرسی عزیزم که وقت گذاشتی.❤️😍

قربون شما

ببخشبد من پرحرفم. واسه همه چی کلی حرافی کردم.

آهاااا این همون بچه ایه که گفتم بزرگ شده ولی رشد نکرده! بهش محبت کن، افراطی نه ولی بذار دلش به بودنت ...

🥹🥲من خودم بهش محبت میکنم، حتی به مادرم هم گفتم زیاد بهش محبت کن چون اون بیشتر به مهر مادری احتیاج داره.

ولی خب کاش اینهمه پرخاشگر نبود تا منم می‌تونستم درست باهاش رفتار کنم. چند روز پیش که سرکار بود، بهش زنگ زدم، هردفعه دیدم توی طبقه خانوما ست و بخاطر تماس من رفت پایین(طبقه آقایون).منم ازش پرسیدم چرا هی میری بالا؟(طبقه خانوما). این آخرش قاطی کرد گفت به من زنگ نزن اس بده. بعد اس دادم بهش گفتم چیکار داشتی بالا سه بار رفتی؟، کلی فحش داد بهم گفت من بهت توضیح نمیدم برو از دوستم(همکارم) بپرس. منم از روی عصبانیت یه حرکت چیپ کردم و به دوستش پیام دادم گفتم شوهرم بالاست یا پایینه؟ اونم کلا یه دروغ دیگه گفت بهم. آخرش نفهمیدم شوهرم بالا با خانوما حرف میزد که بهم گفت بهم زنگ نزن یا چی. فقط خودم خراب شدم این وسط🥲

🥹🥲من خودم بهش محبت میکنم، حتی به مادرم هم گفتم زیاد بهش محبت کن چون اون بیشتر به مهر مادری احتیاج ...

ول کن دختر، حالا حرف بزنه چی میشه؟ اونا شوهرتو از راه به در میکنن یا این به اونا تجاوز میکنه؟ ۴تا همکارن با هم کنار میان. اگه بردنی بود تاحالا برده بودنش🤣🤣🤣

والا من همه همکارای خانم همسرمو میشناسم‌ از بس که ازشون حرف زده حتی میدونم کدوم چادریه، کدوم قد بلنده، با یه خانمی تو یه اتاق هستن که بنده خدا جدا شده. پس من الان باید همه رو جر وا جر کنم؟ 

نهههه این حرف رو نزن عزیزم. اتفاقا خیلی کمکم کردی با حرفات😍عاشقت شدم

❤️❤️