2777
2789
عنوان

سلناگومز زیبا ترین زن دنیا نیست

194 بازدید | 21 پست

یمدت یجا میخوندم چندسال پیش که به عنوان زیباترین خانم شناخته شده:/

درحالی که من همینطوری رندوم توو کوچه خیابون ام خانمایی رو میبینم که صد برابر اون زیبا هستن و زیباهای در سطح و اندازه ی اصلا نایاب نیستن

رو چه حسابی میگن خیلی خوشگله اخه؟

بنظر من حتی خوشگلم نیست ، کاملا معمولیه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موافقم

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

بنظر من خوشگله اخه خارجیا زیاد خوشگل نمیشن

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

اصلا این که میگن فلان سلبریتی زیباترین زن جهان یا مرد جهانه اشتباهه اولا زیبایی نسبیه دوما اونا که همه ی ادم های دنیا رو ندیدن تهش میتونن بگن به انتخاب مردم خوشگلترین سلبریتیه نه که زیباترین زن جهان🗿

همسر رسمی پارک جون هی متاهل و متعهد💅🏻💖

اصلا این که میگن فلان سلبریتی زیباترین زن جهان یا مرد جهانه اشتباهه اولا زیبایی نسبیه دوما اونا که ه ...

یسوالی ذهن منو درگیر کرده و اون اینکه اینی که عکسش پروفته کیه :/ زنه یا مرده اصلا

یسوالی ذهن منو درگیر کرده و اون اینکه اینی که عکسش پروفته کیه :/ زنه یا مرده اصلا

🥸🥸🥸

راستش مرده اینجا برای یه برنامه ای نقش دختر بازی میکنه😐😐😐😐😐👌

همسر رسمی پارک جون هی متاهل و متعهد💅🏻💖