2777
2789
عنوان

یه جا کار پیدا کردم شوهرم نمیزاره برم

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 64 پست

دکتره مرده؟

اگه مرد حق داره شوهرت ،

همون طور که ما خانوما دوس نداریم دور و بر شوهرمون خانوم زیاد باشه اونا هم دوس ندارن که دور بر ما مرد زیاد باشه از اون بدتر اون مرد بهمون دستور بده و ما بله قربان گوی یه مردی که کارفرمای ماست باشیم ،

ولی اگه دکتره خانومه به شوهرت محل نده و برو حق نداره بهت زور بگه ، و اینکه اگه مرده دکتره باز میتونی موقعیتای کاریه دیگه پیدا کنی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون دکتره اقاست.🙄🙄

خب اقا باشه مگه شوهرت بت اعتماد نداره.

اکثر خانوما صاحب کارشون اقاس مگه چه اشکالی داره.

اگه خرجی بهت نمیده بایدم بزاره بری اگه خرجی میده باهاش مدارا کن بخاطر یه کار زندگیت خراب نشع 

دکتره مرده؟اگه مرد حق داره شوهرت ،همون طور که ما خانوما دوس نداریم دور و بر شوهرمون خانوم زیاد باشه ...

اره مرده.میگه فضا خوب نیست بری .ولی شرایطش خوبه.حداقل یه سابقه میشه واسه بعدا

خب اقا باشه مگه شوهرت بت اعتماد نداره.اکثر خانوما صاحب کارشون اقاس مگه چه اشکالی داره.اگه خرجی بهت ن ...

خرجی میده.میگه جامعه خرابه و اینجور حرفا.اتفاقا منم گفتم مگه اعتماد نداری؟گفت به تو اعتماد دارم ب بقیه ن

خرجی میده.میگه جامعه خرابه و اینجور حرفا.اتفاقا منم گفتم مگه اعتماد نداری؟گفت به تو اعتماد دارم ب بق ...

خب پس ول کن دختر خوب نرو راست میگه ادما خراب شدن اعتمادی بهشون نیس حوصله داری تن و بدنتون بزاری زیر شلاقِ کار