2777
2789
عنوان

به نظرتون بچه دار بشم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 2553 بازدید | 271 پست
ببین من سر اولی با ی بار رابطه باردار شدم سر دومی چهار پنج ماه بعد

خب بدن امروز با بدن سال دیگه کلی فرق داره ضعیف میشه،تخمک ها کیفیت خودشون و از دست میدن،ممکنه عفونت و فیبرم و کیست و هزار تا مسائل دیگه فرق بزاره بین دو تا بارداری یه مادر

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بدن امروز با بدن سال دیگه کلی فرق داره ضعیف میشه،تخمک ها کیفیت خودشون و از دست میدن،ممکنه عفونت و ...

خب ب خاطر همین من میگم معلوم نمیشه دیگ ... شما میگی ی سال دیگ من باردار میشم موقع عروسی بچم پنج ماهشه 😁

آخه یه بار من پریودم عقب افتاد. علائم حاملگی هم داشتم. فکرمیکردیم که ممکنه حامله باشم. توی اون مدت ک ...

به این چیزا دل خوش نکن، هر وقت این روند حداقل ۲ سال تو زندگیت ادامه داشت، بدون همینجوری میمونه

من و همسرم ۸ ساله ازدواج کردیم، نمیکنم بحث و ناراحتی داشتیم ولی خیلیییی کم شاید در حد سالی یکبار. اونم بدون فحش و بی احترامی و داد و فریاد. و در نهایت بعد از ۶ سال در کمال ارامش و خواستن شدید دوطرفه بچه دار شدیم. الانم ۲ سالشه، ولی گاهی به همسرم میگم از دستش دارم به جنون میرسم! بارها طی روز کارهایی میکنه که فقط خودمو کنترل میکنم سرش داد نزنم و عصبی نشم. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
بذار یه چیزی بهت بگم دیدی میگن نفرین پدر و مادر می گیره و از اون طرف نفرین بچه هم می گیره بچه هایی ک ...

مرسی از نظرت گلم. متاسفم که اینا رو تجربه کردی. بخدا منم از ترس این چیزا پنج سال جلوگیری کردم. الان توی شرایطی هستم که یا باید بچه بیارم یا تا آخر عمر قیدشو بزنم. من خودم توی خانواده پر از عشق بزرگ شدم و می‌خوام بچم هم توی اینجور خانواده بزرگ بشه. دلم بیشتر از شوهرم ، یه پدر و مادرم گرمه. اونا هم میگن از هر لحاظ ساپورتتون میکنیم. ولی خب به قول شما رابطه من و همسرم خیلی مهمه درسته. اما همسرم خیلی بچه دوسته. یه بار پریود نشدم احتمال می‌دادیم حامله باشم ، تا جواب آزمایش بیاد، رفتار شوهرم توی اون مدت خییییلی باهام خوب شده بود. غذا میپخت، سرم داد نمی‌زد، قربون صدقم می‌رفت. کلا عوض شده بود. نمیدونم اگه بچه بیارم ،این حسش بعد از چند سال بازم وجود خواهد داشت یا نه.

خب ب خاطر همین من میگم معلوم نمیشه دیگ ... شما میگی ی سال دیگ من باردار میشم موقع عروسی بچم پنج ماهش ...

متوجهم شما چی میگی 

ولی خب من احتمالات و میگم که درست نیفته اون زمان و یه بارکی بزارم بعد عروسی تا خیالم راحت باشه و استرس نکشم 😄

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
به این چیزا دل خوش نکن، هر وقت این روند حداقل ۲ سال تو زندگیت ادامه داشت، بدون همینجوری میمونهمن و ه ...

عزیزم خوشحال شدم برات . پایدار باشین تا همیشه❤️

به نظرم همسرم باید یه مدت بیمارستان روانی بستری بشه تا اونقدر آروم بشه که بتونه خشمشو کنترل کنه. لعنت به مادرش ، هر بلایی خواسته سر شوهرم آورده از بچگی.

خب معلومه تو حاملگی مردا از گل نازکتر ب زن نمیگن بعدشه ک چهرشونو نشون میدن

یعنی بعدش بداخلاق میشن؟ برای همیشه اونجوری نمیمونن؟ خب بالاخره من بچه اونو بزرگ میکنم. بچه من و اون. یه چیز مشترک بینمون. این باعث نمیشه خوش اخلاق تر و بااحترام تر رفتار کنه باهام؟

عزیزم خوشحال شدم برات . پایدار باشین تا همیشه❤️به نظرم همسرم باید یه مدت بیمارستان روانی بستری بشه ت ...

ممنونم

طبق تجربه خودم و اطرافیان نزدیکم دیدم گه بچه اگر پسر باشه از نظر رفتاری و الگوبرداری بسیار شبیه پدرش میشه، اگر دختر باشه مهم ترین آدم زندگیش میشه پدرش. شما خودت قطعا پدر و مادرت رو عمیقا دوست داری ولی گرایشت به کدوم بیشتره؟

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
یعنی بعدش بداخلاق میشن؟ برای همیشه اونجوری نمیمونن؟ خب بالاخره من بچه اونو بزرگ میکنم. بچه من و اون. ...

نه 

شوهر من ک والا سر حاملگی بچهام همش نازمو میکشید وهر لحظه منتظر بود من یه چیزی بخوام بره تهیه کنه، نمیزاشت اب تو دلم تکون بخوره یکبار باهام بد رفتار نکرد ...

اما در حالت عادی اصلا اینطوری نیست

مخصوصا اون تایمی ک تو میگی کلا مردا اون تایم تا بفهمن حامله هستی یا نه رو ابرا سیر میکنن

ممنونمطبق تجربه خودم و اطرافیان نزدیکم دیدم گه بچه اگر پسر باشه از نظر رفتاری و الگوبرداری بسیار شبی ...

من حرفای پدرمو بیشتر مواقع قبول دارم و دوسش دارم.حتی رشته ای خوندم که با رشته ی اون هماهنگه😁 با مامانم هم همیشه درددل میکنم . هردوشونو عاشقانه دوست دارم هرچقدرم مثلا قبلا باهم اختلاف هم داشتیم ، خییییلی چیزای خوب هم باهم تجربه کردیم.همیشه پشتم هستن.

بچه ها به منم یه نظر میدید؟چند وقت پیش رفتم خونه مادرشوهرم اینا و واسه بار دوم بهم ته مت زد البته غیرمستقیم،و شوهرم باهاشون بحثش شد و خودمم همینطور و قهر کردم، بعد الان مادرشوهرم پیام داد مادربزرگ. شوهرو فوت شد من باید چیکار کنم

ممنونمطبق تجربه خودم و اطرافیان نزدیکم دیدم گه بچه اگر پسر باشه از نظر رفتاری و الگوبرداری بسیار شبی ...

پس اگه بچه من پسر باشه، تخس و یه دنده و عصبانی میشه. اگه دختر باشه ، طرف باباشو میگیره و همشون منو تنها میذارن؟😁