بچه ها من با شوهرم کلی مشکلات و دعوا داریم. درآمد هم نداره. اما بابام میتونه خرجی ما و بچمونو بده کامل. دلم خیلی بچه میخواد. سنم هم داره میگذره. و خیلی دلم میخواد مادر بشم و یه بچه رو بزرگ کنم و تربیت کنم.به نظرتون با این شرایط بچه دار بشم؟
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خودخواه اگه بودم ، پنج سال صبر نمیکردم تا رفتار شوهرم بهتر بشه. پنج سال نذاشتم بچه دار بشم.الان دکترها بهم میگن وقتت کم مونده. الآنم اگه بخوام اقدام کنم، چند ماه طول میکشه بشه.اونم اگه بشه😔
و نیوردیم اونوقت با این همسر میخواید بچه دار بشید؟
من در اینجا تجربیات خودم را بازگو میکنم براتون امیدوارم مفید باشه.زندگی با وجود تمام سختی هایی که دارد، زیبایی های فراوانی در دل آن نهفته است🌏. موارد و موضوعات زیادی برای شادیمان هست که اگر به آن ها بیندیشیم پی به خاصیت زیبایی زندگی خواهیم برد. چه خوب است که دلیل لبخند و شادی و امید دیگری باشیم. تا می توانیم به دیگران دلگرمی بدهیم و با گفته هایی هر چند کوتاه اما عمیق نور امیدی در دل دیگران باشیم. گاهی نیز انقدر از زندگی رنج خواهیم دید که درد دلمان جز دلنوشته کاری از دستشان بر نخواهد آمد. برایرشدبایدرنجبکشید🤍
عزیزم این موضوع خیلی شخصیه،من فقط این رو میتونم بهت بگم،وقتی بچه دار میشی مسائل مالی اهمیتش خیلی کم تر از تربیت و آرامش اون طفل معصومه. خب یه مدتی اون طور که همسرت میپسنده رفتار کن شاید ایشون هم تغییر کرد.
خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰
سلام سلام اول از همه بگم ک کاربری قبلی ترکید (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰♀️۲_دختر درس خون👩🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
اگه شرایطشو داری، بیار. تا عروسی هنوز دو سال مونده. بخدا من آرزوم بود شوهرم یکم اخلاقش آروم بود، اصل ...
اخه دخترم چهار سالشه
خودمم تنبلی تخمدان دارم، سر قبلی بعد یکسال باردار شدم الان بخوام اقدام کنم تو عروسی خواهرم بچم نهایت چهار پنج ماهشه و اذیت میشیم
تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..! آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت تومرا یاد کنی یا نکنی. باورت گر بشود گر نشود. حرفی نیست. اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست