2777
2789
عنوان

به نظرتون بچه دار بشم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 2551 بازدید | 271 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب شما چه اون

حب تنها خواهرمه و آرزو دارم واسش تالار و عروسی و...

اگه اون موقع یه بچه نوزاد داشته باشم هم خودم اذیت میشم هم اون طفل معصوم

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
قطعاااا ظلم‌میشه جالب پدرت می‌تونه خرج شما و همسر و بچتو بده بعد نمیتونه خرج تو یه نفرو بده که جدا ب ...

مشکلم برای طلاق، پول نیست. مشکل فرهنگیه. طلاق رو بد می‌دونن خانوادم. بعد طلاق نمیذارن راحت زندگی کنم. و می‌دونم اونقدر محدودم میکنن که هیچ مردی وارد زندگیم نخواهد شد و سنم میگذره و باید قید بچه رو برای همیشه بزنم. خیلی پیچیده هست شرایط من متاسفانه😭

میتونم بپرسم چراا؟

از ی دعا گری پرسیدم تموم ماه هارو میدونست خودمم اول تعجب کردم ولی گفت بهترین ماه برای اقدام فروردین تا آبان گفت هفته اول دی اقدام نکن هفته دوم میتونینن هفته ی سوم چهارمشم بچه شوم به بار میاد خیلی اصا ی چیزا عجیبی

تو خیاورمیانه بچه حلال مشکلاته مگه خبر نداری

اول مشکلمو کامل بخون بعد هی اینجوری نظر بده. من پنج سال صبر کردم که شرایط بهتر بشه. بهتر نشد که هیچ، الان بهم میگن وقتت کمه واسه مادر شدن. الان یا باید توی این شرایط بچه دار شم همه چیو تنهایی گردن بگیرم یا کلا قیدشو بزنم تا آخر عمر.

مشکلم برای طلاق، پول نیست. مشکل فرهنگیه. طلاق رو بد می‌دونن خانوادم. بعد طلاق نمیذارن راحت زندگی کنم ...

به نظرم طلاق بگیر گلم 

سنی نداری هنوز که 

از همچین آدمی برات شوهر در نمیاد 

گیرم الان پدرت خرجتونو بده 

خدای نکرده پدرت نباشه چی میشه سرنوشت خودتو اون طفل معصوم؟؟؟؟

جدا شو و برو دنبال زندگیت حتی اگه کمی محدود بشی و شک نکن دوباره ازدواج می‌کنی البته با چشم باز ازدواج کن این دفعه تا به مشکل نخوری

می‌دونستی اکثر بچه های اول به پدرشون میرن؟؟؟ فکر کن به کپی از شوهر به درد نخورت رو بخوای به خودت سنج ...

😭😭😭اونوقت میشه بیش فعال. چون شوهرم بیش فعاله.

اما نکته امیدوارکنندش اینه که میتونم بچه رو از همون اول ببرم مشاور که بیش فعالیش درمان بشه.

به نظرم طلاق بگیر گلم سنی نداری هنوز که از همچین آدمی برات شوهر در نمیاد گیرم الان پدرت خرجتونو بده ...

من وقتی شوهر دارم، بابام کاریم نداره. اگه طلاق بگیرم برگردم خونه بابام، شروع می‌کنه به محدود کردن و گیر دادن.خیلی میترسم.😔 همین بابا با محدود کردنش باعث شد من ندیده و نشناخته با شوهرم ازدواج کنم. اگه یکم فقط یکم آزادم میذاشتن، با طرف سه چهار بار میرفتم بیرون و یه مدت تلفنی میحرفیدم میشناختمش. نمیخوام همه این عذاب ها دوباره برام تکرار بشه😭

😭😭😭اونوقت میشه بیش فعال. چون شوهرم بیش فعاله.اما نکته امیدوارکنندش اینه که میتونم بچه رو از همون ...

بیش فعال ها درمان نمیشن. کنترل میشن! جای تو بودم پی بچه دار نشدن رو به تنم می‌مالیدم و تا آخر عمرم بدون بچه زندگی می‌کردم.