2777
2789
عنوان

به نظرتون بچه دار بشم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 2551 بازدید | 271 پست
بعد اخلاق همسرم جوریه که هر چند ماه یه بار شغلشو عوض می‌کنه و می‌ره یه جای دیگه کار می‌کنه. توی شغل ...

این مساله کاملا شک برانگیزه، ولی به نظرم به جای شک کردن یه جوری براش خرج بتراش مثلا نمیدونم بگو وام بگیریم ماشین عوض کنیم یا هرچی طوری که مجبور بشه برای حقوق بیشتر تلاش کنه. شاید دلش به حمایت خانواده ت گرمه و خیلی برای پول حرص نمیخوره. به نظرم از نظر مالی تو تنگنا باشه یه کم به خودش میاد

شرکتای خصوصی یه سریاش همینجوریه. منم تو یه شرکتی بودم مشروب نه ولی همه از نظر لباس پوشیدن آزااااد بودن و دختر و پسر تو حیاط سیگار میکشیدن و یکی دو تا دختره بودن که نه تنها میخندیدن بلکه فحش هایی میدادن که من بعنوان یه خانم شرم میکردم از شنیدنش. مثلا اونجا فقط من و یه همکار آقا که میگم الان چند ساله با هم نزدیک تر شدیم نماز میخوندیم، اونم چه جوری، ایششون مدیر قسمتون بود از اتاق میرفت بیرون من تو اتاقش نماز میخوندم چون جای دیگه نداشتیم. نمیپسندم اینجور محیطا رو ولی خب من مدلم با اونا فرق داشت خودم اذیت میشدم، نه همسرم. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
این مساله کاملا شک برانگیزه، ولی به نظرم به جای شک کردن یه جوری براش خرج بتراش مثلا نمیدونم بگو وام ...

والا عزیزم الان ۱۲-۱۳ تومن حقوق میگیره. ۵تومنش می‌ره اجاره.۵تومنش هم پول چک میدیم هرماه. می مونه ۲-۳ تومن. اونم مثلا میره واسه خرج خودش و بدهی هاش. می مونه ۵۰۰ تومن یا ۱تومن. با اونم وسایل میخره واسه خونه. دیگه چه خرجی براش بتراشم که بیشتر تلاش کنه؟ الان کلی خرج داریم که نمیتونه بده. یه چیپس بخوام بخرم، بابام بهم پول میده. چیکار باید بکنم؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این مساله کاملا شک برانگیزه، ولی به نظرم به جای شک کردن یه جوری براش خرج بتراش مثلا نمیدونم بگو وام ...

پس میگی محیط کارش خوب نیست و اینم خوشش اومده؟ یعنی با اونا میگه میخنده؟😔

والا عزیزم الان ۱۲-۱۳ تومن حقوق میگیره. ۵تومنش می‌ره اجاره.۵تومنش هم پول چک میدیم هرماه. می مونه ۲-۳ ...

ببخشیدا یه کم به نظرم‌تن پروره

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
پس میگی محیط کارش خوب نیست و اینم خوشش اومده؟ یعنی با اونا میگه میخنده؟😔

نمیخوام تو دلتو خالی کنم ولی یه همچین چیزی

دقیقا یاد محیط کار خودم افتادم‌ اخه

اره خیلی. همیشه از پول زنهای دیگه تعریف می‌کنه که من تحریک بشم بیشتر پول بیارم خونه.به من میگه کار ک ...

عجب! تو هم از عرضه مردای دیگه تعریف کن! اگر خودشم بچه دوست داره یا حرف از بچه دار شدن میزنه از همین مورد بعنوان یه اهرم فشار استفاده کن

نمیخوام تو دلتو خالی کنم ولی یه همچین چیزیدقیقا یاد محیط کار خودم افتادم‌ اخه

بعد جالبه هروقت ازش سوال میکنم که توی طبقه خانوما چرا رفتی؟ بهم میگه روانی و شکاک هستی. برو خودتو درمان کن. خیلی بد پرخاش می‌کنه بهم. منم بخاطر همین به دوستش پیام دادم که شوهرم حدشو بدونه بترسه از اینکه منو از دست بده🥲

داستان پیام دادنمو بهت گفتم دیگه؟

اره یادمه

ولی خب جالب نبود در هرحال

عجب! تو هم از عرضه مردای دیگه تعریف کن! اگر خودشم بچه دوست داره یا حرف از بچه دار شدن میزنه از همین ...

والا من اینجوری نیستم به مردهای دیگه فکرکنم به پولشون و این چیزا . اما چند بار این کارو کردم. الکی از فلانی تعریف کردم. اونم بدتر از زنها تعریف کرد دعوا راه انداخت. کلا توپ رو انداخت توی زمین من. مردها و خودشو ول کرد، گیر داد به من و زنهای دیگه. بابا خیلی حرفه ایه

والا من اینجوری نیستم به مردهای دیگه فکرکنم به پولشون و این چیزا . اما چند بار این کارو کردم. الکی ا ...

اینو بده من یه کم بزنم دلم خنک شه. از دیشب روح و روان منو بهم ریخته😁😁

بخدا منم راضیم بزنیش. کل دنیا جمع بشن بزننش، یکم دلم خنک بشه.

عزیزم ببخشید تو رو هم ناراحت کردم

می‌دونی شوهر من جوریه که نه میتونم ثابت کنم کاراشو، نه میتونم ولش کنم، نه میتونم باهاش لذت ببرم از زندگی.

الان میتونم مثلا بهش بگم از اون کار دربیا و برو یه کار دیگه. یکم هم شاید بحث و دعوا بشه. اما میگم چه فایده؟ کسی که بخواد یه کاری بکنه، جای دیگه هم می‌کنه دیگه. بعد واقعا فاصله گرفتم ازش. هر لحظه هم بیشتر دارم فاصله میگیرم ازش.