2777
2789
عنوان

به نظرتون بچه دار بشم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 2550 بازدید | 271 پست
تو محیط قرار گرفتم دیگه رفتم سرکار ۹ تیمی کار میکردیم، ۹ ماه اول هیچ خانمی تو تیم ما نبود! آقایون عو ...

والا عزیزم منم توی محیط مردانه بودم از اول. ولی هیچوقت دلم نخواست باهاشون بگم بخندم. واقعا من باید با مردها بخندم که زندگیم درست بشه ؟ عجیب نیست این حرف؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر حامی داری آره حتما چون سنت میگزره متاسفانه دیگه مرد واقعی وجود نداره خودت رو ازمادر شدن محروم نک ...

والا منم همینو میگم. الان من طلاق بگیرم و با یکی دیگه ازدواج کنم، چه تضمینی هست که شوهر بعدیم آدم خوبی باشه و باهم کنار بیاییم؟ اصلا همچین مردی وجود داره که ایده آل باشه ؟ 

والا عزیزم منم توی محیط مردانه بودم از اول. ولی هیچوقت دلم نخواست باهاشون بگم بخندم. واقعا من باید ب ...

نه من نگفتم اینو. من گفتم از اون پوسته خشکم دراومدم‌

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
نه من نگفتم اینو. من گفتم از اون پوسته خشکم دراومدم‌

والا منم مثلا زیادی خشک نیستم الان. لبخند دارم همیشه اما بگو بخند نمیتونم داشته باشم با مردها. یا حرفی به جز کار نمیتونم داشته باشم. تنها حرف خارج از کار، تعارف چای و این چیزهاست والسلام. بعد انتظار دارم شوهرم هم همینطوری باشه.

والا منم مثلا زیادی خشک نیستم الان. لبخند دارم همیشه اما بگو بخند نمیتونم داشته باشم با مردها. یا حر ...

خب خوبه دیگه همینطوری منظورمه. نه اینکه هرهر کرکر راه بندازی. البته من یه همکار داشتم از اینایی بود که خیلی مودب ولی خیلی شوخ بود واقعا نمیشد از دست کارا و حرفاش نخندی. از این آدمایی بود که سلام میگفت ادم خندش میگرفت!

ولی به نظرم میتونی یه کاری کنی خمونقدر که همسرت با بقیه حالش خوبه با خودتم باشه. سخت نیست فقط هر مردی قلقی داره

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
خب خوبه دیگه همینطوری منظورمه. نه اینکه هرهر کرکر راه بندازی. البته من یه همکار داشتم از اینایی بود ...

شما وقتی همسرتون کار اشتباهی می‌کنه و از دستش ناراحت میشی، گردن نمیگیره و بدتر عصبانی میشه و دعوا راه میندازه؟ 

شما وقتی همسرتون کار اشتباهی می‌کنه و از دستش ناراحت میشی، گردن نمیگیره و بدتر عصبانی میشه و دعوا را ...

یه وقتایی گردن نمیگیره، منم اون لحظه اصراری نمیکنم ولی بعدا از خجالتش درمیام😁 بالاخره گذر پوست به دباغخونه میفته دیگه😉

خب خوبه دیگه همینطوری منظورمه. نه اینکه هرهر کرکر راه بندازی. البته من یه همکار داشتم از اینایی بود ...

عزیزم ولی خب من هروقت به شوهرم زنگ زدم، وقتایی که توی طبقه خانوما بود، صدای هرهر کرکر اون زنها میومد. با صدای بلند جوری می‌خندیدن که انگار توی خونشون نشستن. جوری می‌خندیدن که من و شوهرم پشت تلفن صدای همدیگه رو به زور می‌شنیدیم. خب یعنی میگی به این ناراحت نشم؟

بعد شوهرم می‌گفت اونجا آقایون جمع میشن باهم مشروب میخورن. خب صددرصد خانوما هم میخورن دیگه. بعد با حالت مست کار میکنن. شما میگی من نگران نباشم؟😔

عزیزم ولی خب من هروقت به شوهرم زنگ زدم، وقتایی که توی طبقه خانوما بود، صدای هرهر کرکر اون زنها میومد ...

کاملا حق با شماست

محیط اداریه عایا؟

کاملا حق با شماستمحیط اداریه عایا؟

شرکت خصوصیه عزیزم. بعد وقتی دهنمو باز میکنم سوال میپرسم ازش، زود گارد میگیره و میگه روانی و شکاک هستی. بهش میگم شکاک نیستم که محیطت سالم نیست. بعد میگه اینجا همه جا دوربینه و منم با اونا کاری ندارم. زنها واسه خودشون میخندن به من ربطی نداره. بعد میگه مردها هم واسه خودشون مشروب میخورن،اونم به من مربوط نیست. خب باشه تا حدی قانع شدم به این حرفش

اما زمانی نگرانیم بیشتر شد که یه روز بی دلیل دیدم ناراحت شده با عصبانیت نشسته. ازش پرسیدم عزیزم چیزی شده؟هی می‌گفت ولش،انگار که ازم عصبانی بود.منم کاری نکرده بودم. بعد از کلی اصرار بهم گفت سرکار مردها جمع شده بودیم داشتیم صحبت میکردیم، حرف از سر به زیری شد. اونا همشون میگفتن ما هیچکدوم رعایت نمی‌کنیم و با زنها میگیم می‌خندیم و فقط تو اینجوری نیستی. بعد گفتم خب ازت تعریف کردن،باید خوشحال بشی.چرا ناراحتی؟ گفت چون همه باورم دارن به جز تو. منم گفتم باورت دارم و فلان. بعد دیدم باز عصبانی شد بی دلیل و هی بهونه میاورد . بعد یه حرفی میگفت، با زیر چشمش هم نگام میکرد ببینه من چی میگم . همین باعث شد شک ام بیشتر بشه بهش. چرا باید واسه این موضوع ناراحت و عصبانی بشه؟

بعد یه روز هم یهو اومد بهم گفت اونجا با یه نفر صمیمی شدم. اون پسر بهم میگه من سر به زیرم، تو از منم سر به زیرتری و با خانوما صحبت نمیکنی اصلا. این تعریف از خود، نشانه ی بدی نیست به نظرت؟ انگار میخواد لاپوشونی کنه محیط مسموم رو ، که من بهش گیر ندم.

بعد اخلاق همسرم جوریه که هر چند ماه یه بار شغلشو عوض می‌کنه و می‌ره یه جای دیگه کار می‌کنه. توی شغل قبلیش حقوقشو چند روز دیر دادن، دعوا کرد اومد بیرون(اونجا اصلا خانوم نبود). اما توی این شغل جدید تا الان کلی اذیتش کردن،یکی از همکاراش می‌ره رو مخش، یا مثلا صاحب کارش حقوقشو کم کرد و گفت از این به بعد کمتر بهت حقوق میدم، این اصلااااا ناراحت نشد و حرص نخورد. درصورتی که من می‌شناسمش ، سر پول این چیزا اونقدر حرص میخوره که سریع از اون کار میاد بیرون. اما توی این کار اصلا حرص نخورد و هیچی نگفت. حقوقش بخدا چند میلیون کم شد، اصلا حرص نخورد. پس میگم یه چیز دیگه اونجا به دست آورده که دیگه پول حرصش نداد. یا بخاطر مشروب و دوست بازیه که مونده اونجا یا بخاطر لاس زدن با زنها.

بعد یه روز هم یهو اومد بهم گفت اونجا با یه نفر صمیمی شدم. اون پسر بهم میگه من سر به زیرم، تو از منم ...

منم همین حس رو گرفتم