2777
2789
عنوان

به نظرتون بچه دار بشم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 2554 بازدید | 271 پست
بخدا منم راضیم بزنیش. کل دنیا جمع بشن بزننش، یکم دلم خنک بشه.عزیزم ببخشید تو رو هم ناراحت کردم

نه بابا این حرفا چیه

بهرحال آدمیم دیگه نیاز به خرف زدن داریم

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان میتونم مثلا بهش بگم از اون کار دربیا و برو یه کار دیگه. یکم هم شاید بحث و دعوا بشه. اما میگم چه ...

به نظرم با یه مشاور خبره حرف بزن. اخه این که درست نیست. زندگی که لذت نباشه فرسایشه فقط

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
به نظرم با یه مشاور خبره حرف بزن. اخه این که درست نیست. زندگی که لذت نباشه فرسایشه فقط

بهترین و حرفه ای ترین مشاور رفتیم. چندین جلسه با هردومون صحبت کرد. بعد وقتی من و مشاور تنها بودیم، بهم گفت اینجور آدما مغزشون جوریه که نمیتونن به یه نفر پایبند باشن. بعد گفت اما اینم بگم ها در تو گیر کرده.(دیگه نمی‌دونم این جمله آخرشو بخاطر دل من زد یا چی)

حتی ارجاع داد به روانپزشک، قرص براش نوشتن.گفتن بیش فعالی داره. قرص خورد، هیچ تاثیری نداشت. قبلا هم قرص ضدافسردگی میخورد چندسال . خانوادش به این روز انداختنش.

بهترین و حرفه ای ترین مشاور رفتیم. چندین جلسه با هردومون صحبت کرد. بعد وقتی من و مشاور تنها بودیم، ب ...

اره از خانودشم گفتی. ولی خب خودت چی فکر میکنی؟ این آدم رو با همین شرایط چقدر میتونی تحمل کنی؟ چقدر میتونی بعنوان پدر بچه ت بهش نگاه کنی؟ چقدر تکیه گاهه؟

اره از خانودشم گفتی. ولی خب خودت چی فکر میکنی؟ این آدم رو با همین شرایط چقدر میتونی تحمل کنی؟ چقدر م ...

هیچ امیدی بهش ندارم. اما چاره دیگه ای هم ندارم. میگم مثلا بره تیمارستان بستری بشه یه مدت که شاید خوب بشه. اما فکرنمیکنم قبول بکنه.

اره از خانودشم گفتی. ولی خب خودت چی فکر میکنی؟ این آدم رو با همین شرایط چقدر میتونی تحمل کنی؟ چقدر م ...

من هرچیزشو تحمل میکنم حتی وحشی گریش‌رو.اما اینو قبول نمیکنم که با زن دیگه ای بگه بخنده و صمیمی بشه و شاید خیانت هم بکنه. این تو کتم نمیره

دلم واقعا یه مرد واقعی میخواد. بعد میگم هرکدوم یه مدل دیونه ان. به آینده ی بعد از طلاق امید ندارم زیاد. مخصوصا اگه مطلقه باشی، کلا اونایی که هیچکس بهشون دختر نداده، میان خواستگاری.دیونه می‌ونه یا مشکل دار یا کسیکه بچه داره ، میاد خواستگاری. من واقعا می‌خوام بچه دار بشم.با این اوضاع دیگه دارم ناامید میشم

دلم واقعا یه مرد واقعی میخواد. بعد میگم هرکدوم یه مدل دیونه ان. به آینده ی بعد از طلاق امید ندارم زی ...

حرف من طلاق نیست، راه های درست کردنش رو پیدا کن

به نظرم کمی هگ علی بی غم به نظر میاد! از اینا که ولش کن خوش باش یه جیزی میشه حالا

حرف من طلاق نیست، راه های درست کردنش رو پیدا کنبه نظرم کمی هگ علی بی غم به نظر میاد! از اینا که ولش ...

اره از همیناست دقیقا. چک داشت.نزدیک یه سال بود برگشت خورده بود. ۱۰ تومن بود. هی میگفتم پول جمع کنیم بدیم.میگفت ولش کن ندارم. میگفتم از فلان خرج بزنیم بدیم دیگه ، منم کمکت میکنم. می‌گفت ندارم چیکار کنم. طرف هرروز زنگ میزد.اس میداد تهدید می‌کرد که جاتو پیدا کردم و فلان.این عین خیالش نبود. آخرش مامان بابام پولشو دادن خودجوش. اصلا من بهشون نگفتما پول بدین، خودشون دادن . گفتن این بدهی های کوچیک باعث میشه آبروتون بره.

حرف من طلاق نیست، راه های درست کردنش رو پیدا کنبه نظرم کمی هگ علی بی غم به نظر میاد! از اینا که ولش ...

راه درست کردنش الان فقط تیمارستان به ذهنم میرسه. اما به نظرم نشدنیه. راه دیگه ای نیست.

اره از همیناست دقیقا. چک داشت.نزدیک یه سال بود برگشت خورده بود. ۱۰ تومن بود. هی میگفتم پول جمع کنیم ...

خب این خیلی بده. خیلی بی مسئولیته. 

راه درست کردنش الان فقط تیمارستان به ذهنم میرسه. اما به نظرم نشدنیه. راه دیگه ای نیست.

اینو روانپزشکش گفته؟

خب این خیلی بده. خیلی بی مسئولیته.

چون پدرمادرش بی مسئولیتن. اینم اینجوری شده. تا حالا نشده پدرش بگه پسرم پول مول لازم نداری؟ یا مادرش بگه پول میخوای؟ فقط زخم زبون زدن بهش. فقط گفتن به ما ربطی نداره. اینم دیگه زده سیم آخر. مشکلش بیشتر روحی روانیه. چون مثلا تن پرور نیست که صبح تا شب بخوابه.سرکار می‌ره همیشه اما اخلاقش اینطوریه.

بخدا مثلا این بی مسئولیتی درصد مهم بودنش برام اگه ۵۰ باشه، با دخترا حرف زدنش درصد مهم بودنش برام ۲۰۰ هست. اون حرکاتش بیشتر رو مخمه.

اما خب می‌دونم توی بچه داری، مسئولیت پذیر بودنش برام مهمتر خواهد بود.