2777
2789
عنوان

بااین پسر تو رابطع میمونین یا ن

131 بازدید | 16 پست

اگ فاصلع شهرتون در حد دوساعت باشه ولی ماهی ی بار بیاد دیدنت

مثلا میدونه برا دندونت پول لازمی ولی حرکتی نزنه حتی ی بارم دید دستت تنگه گذاش تا اخرین مرحله وام گرفتن پیش بری دید جور نمیشع اخر سر ب روی خودش اورد

میدونع سر دختر عمش حساسی چون قبلا باهم خاتواده هاشون قرار ازدواج داشتن بعد بحث میکنه باهات ک انفالو نمیکنم بعد ک اصرار کردی انفالو میکنه ولی باز دوباره دختره بش درخواست میده درخواست دختره رو اکسپت میکنه ولی خودش فالوش نمیکنه

میدونه زیاد تنهات گذاشته و باید تایم بیشتری بزاره ولی ب محضی ک دوستش میاد سراغش میره

خیر 

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا دلیلت

2 ساعت راهی نیست که فقط ماهی یه بار بیاد دیدن

و اینکه درسته که میگن نباید از دوست پسر توقع پول و اینا داشت ولی باید خودش به عقلش برسه که خرج کنه و اگه نیاز داشتی بده پس نشون میده خسیسه

سر اون دختر هم ریسک نمیکنم

و در اخر هم رفیقش رو ترجیح داده به من درصورتی که وقت کمی برام گذاشته

پس چرا باید باهاش باشم؟حتی اگه خیلی دوسش داشته باشم ولی واقعا نمیشه یا لاقل سخت میشه باهاش ادامه داد

«تموم میشن روزای سخت...!🌱💛»