2777
2789

معدم عصبیه و میگیرن عصبی دارم نمیتونم گریه کنم

زندگیم داغونه پدرم یک روانی واقعیه که منو بقیه رو سوزوند

نابودمون کرد

کاملا روانیه ن میزارن درس بخونم ن میتونم از خونه برم بیرون ن کار ،هیچی پول نمیده هیچی ندارم حتی ی قرون نمیده کفش لباس بخرم هیچی ندارم حتی لباس تو خونه ای خجالت میکشم کسی منو ببینه

هر روز فحش ناجور میده خیلی اوقات بیخودی به منو مادرم میگه ج.نده 

حتی نمیزاره دکتر بریم وقتی مریض میشیم میگه بمیرید ولی دکتر نرید

خونمون تقریبا خرابه هست ب شدت سرده حموم نداریم من میرم خونه فامیل حموم کلی خجالت میکشم😭

اینا به کنار

بیخودی فحش دادناش خیلی اذیتم میکنه هی داد میزنه 

کاملا روانیه

این نصف کمتر بلاهایی هست که سرمون اورده😭😔نمیدونم چجوری زنده هستم

دعا کنید بمیره به حق پنج تن

گلوم داره میترکه ولی نمیتونم گریه کنم چون میگرنم شروع میشه سردرد شدید میاد سراغم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنون عزیزم😭😔💔شما چجوری نجات پیدا کردی

اول با کمک امام زمان و کمک خواستن از اون و بعدم با یک عدد شوهر ،البته بعد ازدواج هم سختی زیادکشبدم ولی بازم با توسل به معصومین و امام زمان  رفع شد ،نگران نباش خدا بخواد خودش یه جوری حل می کنه مشکلات رو .

در اگر بر تو ببندد مرو صبر کن آنجا 

وز سر صبر‌ تو را او به سر صدر نشاند 

الآن‌ وضعیت  من خیلی خوبه تقریبا ولی خیلی  از دختر های فامیل که تو ناز و نعمت بودن متأسفانه الآن‌ دارن کلی زجر می کشن ،بسپار به خدا اون همیشه هست 

ممنون عزیزم😭😔💔شما چجوری نجات پیدا کردی

سلام عزیزم خواهش میکنم درخواست دوستیمو قبول کن یه موضوعی رو می‌خوام ازت بپرسم ببینم حس تو چیه که اینجا نمیشه،

برا حال دلت و زندگیت دعا میکنم انشاالله خوشبخت ترین بشی این روزا یادت بره 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون