2777
2789
وااای نصفه شبی مصلحت خدا بود من تو رو ببینم🤣🤣لطف کن به منم بگو ایا دوباره برمیگرده؟(البته نخوره به ...

احتمالا وقتی برمیگرده که دیگه اونقدر نسبت بهش سرد شدی که قبولش نمیکنی

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وااای نصفه شبی مصلحت خدا بود من تو رو ببینم🤣🤣لطف کن به منم بگو ایا دوباره برمیگرده؟(البته نخوره به ...

چرا بهت فکر می‌کنه و گاهی اوقات دلتنگت میشه 

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

احتمالا وقتی برمیگرده که دیگه اونقدر نسبت بهش سرد شدی که قبولش نمیکنی

کاشکی ،خدا از زبونت بشنوه 

انتقام سخت بگیرم ازش🤣

اسی عزیز معذرت میخام  فاز تاپیکت عوض شد

صفایی ندارد ارسطو شدن،،خوشا پرکشیدن،،،پرستو شدن🤞

اره قبلا دوسداشته الان منو چی؟ منو دپسداره؟ به دید ازدواج نگاه میکنه؟ ازدواج میکنیم؟

دوستت داره و احتمالا اگه بخواد باهات ازدواج بکنه تا یک ماه دیگه حرفشو می‌کشه وسط اما اگه نکشید وسط یعنی برای ازدواج نمیهوادت

کاشکی ،خدا از زبونت بشنوه انتقام سخت بگیرم ازش🤣اسی عزیز معذرت میخام فاز تاپیکت عوض شد

اسی حلال می‌کنه مگه نه اسی؟:)😂😭

سه ماه اومدی انتظار داری بشناسنتقدمت من و ببین پیر نی نی سایتم😂😂😂😂

او ابنک کاربر قدیمیم ولی ترکیدم دوم اینک عزیزم تاپیک من نیم میلیون ویو خورد ینی پونصد هزارو پنجاه تا پس مطمین باش ادمای زیادی میشناسنم تاپیکمو خودم ترکوندم از اعلاناش خسته شدم

سه ماه اومدی انتظار داری بشناسنتقدمت من و ببین پیر نی نی سایتم😂😂😂😂

وای خدااااا پشمام چقدر با اصالتی شما😂😂🤣