2777
2789
عنوان

بگید با این شرایط ازدواج می کردید

116 بازدید | 12 پست

من ۳۲ سالمه 

مادر پدرم جدا شدن ولی الان چند وقتی هست پدرم یه خونه برام گرفته و من تنها زندگی میکنم

ماشین هم دارم

شغل هم پاره وقت دارم

کپی هم پدرم حمایت مالی میکنه

شرایط زندگیم خوبه،امکانات دارم،از زندگی پر از جنگ قبل از طلاق مامان بابام بیرون اومدم و آرامش دارم

جای من بودید اصلا به ازدواج فکر می کردید

راستش گاهی از ازدواج می ترسم

اینکه زندگی آرومم و مجردی راحتم رو از دست بدم و برم ازدواج کنم

ترسناکه خیلی ازدواج برام تا حالا هم ازدواج نکردم

جای من بودید ازدواج می کردید؟

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آدم درستش باشه که این آرامش نسبی الان رو بهم نزنه ، چرا که نه حتما ازدواج میکردم 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

ازدواج فقط تنها نموندن یا فقط رابطه جنسی نیس

ازدواج عین پازله

کلیییی نیاز کنار هم قرار میگیرن 

روحیه ی انسان کامل میشه

اگر اگر اگررررر انتخاب درستی بکنی

بله ازدواج خیلی خوبه مخصوصا شما مستقلی خوبه ازادی و استقلال مالی دارین 

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

بله 

ازدواج مناسب خوشبختی و آرامش الانتو میتونه بیشتر کنه 

همه چی که پول نیست که تا پول و امکانات داشتی بگی ایا ازدواج بکنم یانه که 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

آره عزیزم حتما ازدواج میکردم

ازدواج درست انتخاب درست خیلی بیشتر از الان بهت آرامش میده

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد