2777
2789
پشیمونی نه زیاد رابطت با مامانت شکر ابه جلوش تسلیم باش و مدارا کن واقعا هیچ راه دیگه ای نیست

علتش چیه مامانم باهام اینقدر بده؟ ازم متنفره از بچگی چشم دیدنم نداشت

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره قطع رابطه باش

میشه اینو بگی خیلی مهمه اخریشه 

چیکار کنم مامانم برای ارث عادلانه رفتار کنه؟ 

اتفاقی ک مدت پیش افتاد علتش چیه؟ 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

میشه اینو بگی خیلی مهمه اخریشه چیکار کنم مامانم برای ارث عادلانه رفتار کنه؟ اتفاقی ک مدت پیش افتاد ع ...

اگه برادر داری تقصیر برادرت بوده تا اونام باشن به اون چیزی که بخوای نمیرسی

اگه برادر داری تقصیر برادرت بوده تا اونام باشن به اون چیزی که بخوای نمیرسی

اره دارم و خیلی بی شرف و حیله گره کاش میشد کاری کنم

اسی واقعا موکل داری؟ من طلسم دارم؟

اره دارم و خیلی بی شرف و حیله گره کاش میشد کاری کنماسی واقعا موکل داری؟ من طلسم دارم؟

نه گلم طلسم کجا بود ولی بفهم باید با مامانت بخاطر ارث گرم باشی با اینکه گفتم زنگ نزن

نه گلم طلسم کجا بود ولی بفهم باید با مامانت بخاطر ارث گرم باشی با اینکه گفتم زنگ نزن

از بچگی خیلی باهام بد کرده خیلی بی رحمه نسبت بهم بلایی نبوده خذفی نبوده بهم نزده باشه همش تحقیر و کتک و خسادت بشدت شدید بهم داره ملا تسادت بهذهمه داره حتی منه دخترش همبشه سوال بود چرا باهام اینقدر بده ک دیدم شماهم مادرتون بینتون فرق میذاره ینفرگفتهذبود ایتدت خوبه ک مامانت باهات بده عجیب بود برام

الان موندم چیکارکنم با توجه به چیزایی ک گفتی اصلا بدجور ازش متنفرم حس دافعه دارم ولی نمیتونم بذارم پسر اجنش همه جیو بکشه بالا

اسی من دلم خونه اصلا از ناراحتی نفس کشیدن برام سخت شده بگو چکیار کنم عقلم قد نمیده دلم ازش خونه بخدا شیطان واقعیه ن میتونم فیلم بازی کنم ن میتونم کنار بیام

خب دوستان من فعلا برم ولی دوباره برمیگردم😊😙

عشقم به نظرت ته این زندگی پر از مشکلم چی میشه 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎