2777
2789
عنوان

ما خیلی فقیرانه جشن میگیریم یکی بپرسه چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 87 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لذتشو که میبریم ولی یکم باکلاس تر بشه خب لذت ترش بیشتر دیگه

خوبه بابا. همین که انجام دادی از همه بهتره. من نمیدونم مردم چرا انقد برای هر جشن کوچیکی خرج‌ میکنن! حوصله دارن. بعد میگن پول نداریم

عی بابا اصلا مهم نیست مهم اینه که در هر صورت حالتون خوب باشهاصلا مگه قراره کسی بفهمه؟ اتفاقا خوشحالی ...

اینا هم ایده های خوبین من عاشق این چیزام 

ولی شوهرم به فکر نیس که مثلا کتاب کادو بده یا بریم سینمایی جایی

خب منم از دستم همین بر میاد تکراری همش 

منظورت از بقیه مردم همونایی که تو اینستا شو آف میزارن هست ؟

اگر من و اطرافیانم جزو این مردمیم که من همینم انجام نمیدم 😁😁😁😁

تازشم من سفره هفت سینم نمیچینم میگم چه کاریه چند روز بعد باید جمعش کنیم 😂😂😂

شوهرم یه باااار  میخواست ببرم کافی شاپ برا تولدم منم گفتم برو بابا پولشو بده به خودم 😁😁😁

تازه همون یه بارم بود 😂😂

والا من ۱۵ ساله ازدواج کردم حتی یه بار هم از این جشنا حتی همین قدر مختصرش رو هم نگرفتیم😂نمیدونم چرا ...

یبار بگیر انقدر خوب میشه انگار یادتون میاد چقدر واسه هم مهمید 

اگه بگم سالگرد ازدواجمون همین ماه قبل بود و من الان یادم میفته باورت میشه 😂بیخیال جانم مهم اینه کنار هم حال دلتون خوبه خداروشکر همین کافیه ❤

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را ؟💔
اینا هم ایده های خوبین من عاشق این چیزام ولی شوهرم به فکر نیس که مثلا کتاب کادو بده یا بریم سینمایی ...

ایده‌شو تو بده اگه اون توی فکرش نیست این چیزا

ماشاءالله خوش ذوقین هر دوتاتون توی زمینه‌های مختلف 

قدر خودتونو بدونین

من سجین رو تو خوابگاه با دوستان دیدم واقعا اینا افتضاح هستن من اصلا نمی‌خوام ببینم

من هرچی فیلم ترسناک بود میدیدم فرقی نداشت بخاطر همین بود تا مرز دیوانگی رفتم

الان چندسالی فیلم ترسناک نمیببنم ولی رفتم سراغ یه سری چیزای مضخرف مثل پرونده های قتل و جنایت و اسید پاشی و .. اینجور چیزا

😄😄😄😄

دل مرنجان،که ز هر دل بخدا راهی هست….
خوبه ک اینجوری هستی من خیلی کمالگرام و یجوری همیشه همه چیز باید پرفکت باشه وگرنه عصبی میشم و خیلی هم ...

نمیدونم چرا اینجور مراسمارو دوست دارم خودم کیک بپزم حس میکنم عاشقانه تره بخاطر اینه اکثری

من هرچی فیلم ترسناک بود میدیدم فرقی نداشت بخاطر همین بود تا مرز دیوانگی رفتمالان چندسالی فیلم ترسناک ...

عین خودمی که . منم عاشق پرونده جناییم اما روح و... اصلا 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎