2777
2789
عنوان

اخرش من نفهمیدم زایمان سزارین بهتره یا طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 140 پست

من سزارین انتخاب کردم چون آستانه تحملم خیلی پااایینه،گفتم حتی اگه طبیعی دردش کم باشه برا بدن مفید باشه خیلی عالی باشه باز من نمیتونم انتخابش کنم چون تحمل درد ندارم،سزارین شدم و از سزارینم خیلی راضیم فقط بعد عمل اومدن فشار دادن شکممو اون اذیتم کرد بعد اون اذیتی نداشتم،چون هم پمپ درد داشتم هم دکترم خوب بود،تو انتخاب دکترتون دقت کنین،خواهرمم با دکتر خصوصی زایمان طبیعی داشت خیلی راضیه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سزارین اسیب میزنه واقعاولی من‌از طبیعیم میترسم

خب جوری که من تحقیق کردم هردوش عوارض خاص خودشو داره 

ممکنه با طبیعیم ادم عفونت واژن بگیره 

افتادگی رحم پیدا کنه 

و حتی اگه میگن ی لحظه زور نزنی و بچه نصفه بیرون باشه ممکنه خفه شه 

البته نمیدونم چقد صحت داره😐💔

روزای خوب توی راه😎✌🏻

نه میشه گفت خوبن هر دو نه میشه گفت بد. بنا به شرایط بدنی موقعیت قرار گیری جنین وزن جنین قد مادر شرایط لگن باید توسط ماما تشخیص داده بشه که کدوم زایمان برای مادر راحت تر هست. من خودم طبیعی بودم با تمام دردی که داشت اگه هزار بار هم برگردم عقب همین روش رو انتخاب میکنم. خواهرم سزارین بود تمام تلاشش کرد بره طبیعی ولی نشد دهانه رحم بیشتر از دو سانت باز نشد بچه داشت خفه میشد مجبوری بالاخره بردنش سزارین. همه چیز بستگی به شرایط داره اصلا به توصیه های خاله خان باجی ها توجه نکن

کاملا بستگی به بدن خودت داره که با کدوم راحت تر باشه ‌.من خانم دیدم طبیعی بچه اورد صبش داشت  میرف خرید  😂😑

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

توورو خدا بیا یه توضیح بده چقدر طول کشید چی شدی

از دوازده شب دردام شروع شد پنج صبح زایمان کردم 

بعد زایمان هم فرداش خودم چیزام جمع کردم رفتم خونه البته خواهرم همرام بود ولی اون تخت کناریم خوابیده بود 🤣🤣

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.