2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این از همه بدتره، میوفتی تو دور کثیف مقایسه.

اخ اخ هر دختریو که میبینم فقط قیافشو با خودم مقایسه میکنم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
یا بقیه و مشاور بگن شاید به اندازه کافی براش جذاب نیستی :)

وقتی شکست عشقی خوردم دوستم اتفاقا طرف منو گرفت گفت چی بود با اون قیافه میمونش مدیونی اگه بخوای فک کنی زشتی. 😂

قربونش برم همه جا هوامو داره.. 😂🩷

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

وقتی شکست عشقی خوردم دوستم اتفاقا طرف منو گرفت گفت چی بود با اون قیافه میمونش مدیونی اگه بخوای فک کن ...

شکست عشقی مشکلی نیست مشکل اینجاست این سوال بیاد تو ذهنت و اون طرف همسرت باشه 

اخ اخ هر دختریو که میبینم فقط قیافشو با خودم مقایسه میکنم

منم اولش اینجور بودم ولی وقتی کاملا نسبت بهش بی حس شدم دیگه مقایسه نکردم، چون مطمئن شدم من کم نداشتم اون حریص و البته ترسو بود. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

منم اولش اینجور بودم ولی وقتی کاملا نسبت بهش بی حس شدم دیگه مقایسه نکردم، چون مطمئن شدم من کم نداشتم ...

مشکل از اون نیس مشکل از منه

از روحیه منه مشکل

اون حرفی نزده هربارم که دیده کلی ذوق کرده

ما رلیم هنوز

ولی من همش حس ناکافی بودن دارم:)

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

قبلا قیافمو خیلی مقایسه میکردم و اعتماد به نفسم پایین بود ولی الان دیگه برام مهم نیست دیگران چی میگن و اتفاقا از وقتی بی اهمیت شدم و خودمو دوست دارم دیگران هم بیشتر بهم توجه میکنن..

قبلا بخاطر حرف مردم نمیتونستم کاری که دوست دارم انجام بدم ویا جایی برم ولی الان برام مام نیست پشتم چیمیگن.چون در هر صورت کار مردم حرف زدنه

ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم