2777
2789

من امسال سال دومیه که کنکور میدم رشتم تجربیه پارسال بشدت تو حاشیه بودم و نخوندم رتبم شد 25000 منطقه دو و تصمیم گرفتم دوباره کنکور بدم

صفر صفر نیستما ولی بازم تا الان درست نخوندم

ولی خب تصمیم گرفتم بخونم ولی خیلی خیلی ناراختم که چرا باز فرصتام از دست دادم

به نظرتون اگه از الان درست بخونم به 2000 منقطه دو مثلا میتونم برسم...

شما کسی رو دیدید تونسته باشه؟

و اینکه من به طور ذاتی ادمیم که نیاز بدنم به خواب زیاده اینو چکار کنمممممم همیشهه کسلم تقریبا 

با 9 10 ساعت خواب شاید یکم خوب شم

بعد مثلا توانایی زیاد خوندن دارم مثلا چند روز پیش 15 ساعت خوندم و برام کار خیلی سختی نبود ولی کنترل فکرای منفیم خیلی سخته

بدنم افسرده شده همش  کسلم

تو رو خدا کمکم کنید من چکار کنم

الان چند روزه کامل گوشیمو دادم خواهرم دستم نباشه حاضرم هر کاری کنم فقط برسم به هدفم

با لپتاپ اومدم الان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم من امسال سال اولی بودم و کنکور رو خراب کردم ..من هدفم برای سال دوم یعنی ۴۰۴ رتبه ۳ رقمیه شم ...

راستش بخوای اره قبول دارم اعتماد بنفس ندارم اصللا تو درس 

شما چطور پیش رفتی تا الان

بخون بخون فقط توروخدا بدون فکر های اضافه و الکی فقط بخون 

الان نه زوده نه دیره...بنظر منکه قطعا میشه به ۲۰۰۰ رسید با توجه به اینکه میگی پایه ات اوکیه...ولی اگر دی رو از دست بدی دیگ بهمن کار خیلی خیلی سخت میشه 

پس بخون فقط توروخدا...افکار چرت و پرت  هم اگ اومد سراغت، روی کاغذ بنویس و بنداز شون دور 

یه ساعت مطالعه معقول با توجه به توانایی ات ولی پیوسته داشته باش...مثلا روزی ۹ بخون ولی پیوسته 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

بخون بخون فقط توروخدا بدون فکر های اضافه و الکی فقط بخون الان نه زوده نه دیره...بنظر منکه قطعا میشه ...

مرسی بابت حرفاتتتت چشم سعیم میکنممم نمیدنم ولی اخه پایم اوکیه یا نه

مرسی بابت حرفاتتتت چشم سعیم میکنممم نمیدنم ولی اخه پایم اوکیه یا نه

دیگ صفر نیستی قطعا وقتی ۲۵۰۰۰ شدی 

مطمئنم اگر از جون مایه بذاری میشه 

ولی باید از همین فردا شروع کنی...بذاری واسه بعدا و به این فکر کنی که میشه یا نه بیچاره ای 

فقط شروع کن و ادامه بده 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱