2777
2789
عنوان

دلم میخواد شش ماه دیگه خوشححال و راضی باشم ولی پر از ترسم میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوسه تا مشاور گرفتم ولی اصلن ب درد نخوردن مثل خر تو گل گیر کردم واقعا امسال حیاتیه برام🥲بیا باه ...

منم واقعا برام حیاتیه ولی اخه من گوشی ندارم تحویل دادم چون خیلی حواسم پرت میکرد الان با لپتاپ اومدم

نه صفر نیستم چشم مرسی حرفات ارومم کردد

قربونت

موفق باشی عزیزم🌱

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

عزیزم تو اعتماد بنفس نداری بخدا یه آدمهایی میبنی هیچی نیستن هیچیم ندارن سیکلم بیشتر درس نخوندن بخدا ...

نه واقعاا ندارم ببین مثلا من بدون اینکه بخونم فیزیکم تو کنکور 31 شد شیمی19 زیست33 ریاضی 26 

نمیگم خیلی درصدای خوبین یعنی خودم اصلا باور نمیکنم خوب باشن اما همه دوستام میگن با اینککه نخونده بودی خوب بوده 

کلا سرعت یادگیریم خوبه ولی اصلا خودمو باور ندارم ... ما مدرسه تیزهوشان بودیم راهنمایی یه همکلاسی داشتم ازمونای پیشرفت تحصیلی سمپاد رو کلی میخوند میشد اول مدرسه من  نمیخوندم دوم میشدم 

ولی اون بشدتتت پشت کارداشت که من ندارم امسال رتبه 100 و خورده ای شد

نه واقعاا ندارم ببین مثلا من بدون اینکه بخونم فیزیکم تو کنکور 31 شد شیمی19 زیست33 ریاضی 26 نمیگم خیل ...

همین دیگه اول رو شخصیتت کار کن خود کم بینی نداشته باشی همش بگو من میتونم من بهترینم من باهوش ترینم این جمله ها بهت اعتماد بنفس میده

وای این خیلی بده ک میتونی صبحا و آخر شبا بگیریش

ببین راستش بخوای یه دوستی دارم پسره من با اینکه حسب بهش ندارم اما بشدت میترسم امسال درگیر روابط و اینا بشم سر همین گوشیم دادم بعد هر  ازمون بهم بدن 

بعد شرایط خونمون طوریه که کسی نمیتونه مثلا نظارت کنه رو گوشی من

مثلا مامانم شبکاره اکثر وقتا نیست کلا