2777
2789
مامانم صورتش خیلی لاغر شده میخواد چاق بشه با ژل و اینا اسم این کار چیه؟ هزینش چقدر میشه؟

مامانت احتمالا افتادگی پوست هم داشته باشه بهتره اول مزو یا prpنیدلینگ کنه یکی دو جلسه یا هایفو انجام بده بعد ژل تزریق کنه اینجوری هم حجم کمتری ژل می‌بره هم اینکه اون شیوه هایی که گفتم ماندگار تره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میبره خطوط رو. ولی الان میگن بهتره اون ژل روی بالای گونه تزریق بشه که صورت رو لیفت بده بالا، خط لبخن ...

دقیقاً همینطوره 

من امسال سیب گونه رو میزنم 

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
مامانت احتمالا افتادگی پوست هم داشته باشه بهتره اول مزو یا prpنیدلینگ کنه یکی دو جلسه یا هایفو انجام ...

من الان ۲۱ سالمع و واقعا حس می کنم پوستم شل و افتادس رفته رو اعصابم

اها بعد یک مدت باید باز ترمیم کنیم یا ن

حتما. ولی حدودا یک سال و نیم فیلر میمونه. بستگی داره باز هم به نوع پوست خودت و مارک ژلت. اکه اب زیاد بخورین، مثلا روزی ده تا لیوان اثرش بیشتر و موندگاریش هم بیشتر میشه