2777
2789
ینی در حد نامزد سابقت بود؟

ببین یه خوبیای نامزدم داشت همسرم نداره یه خوبیای بازهمسرم داره اون نداره کلا نامزدی من الکی ومسخره بهم خوردقضیه برا ۱۵یا۱۶سالگیمه من کلا دختربسته بودم باخانواد طختگیر مامانم نمیذاشت خیلی درارتباط باشیم راهشم دوربود نامزد دیگه خودش خسته شدازاسکول بازیام گفت حتما منو نمیخوای نه زنگی میزنی نه پیامی بهم میدی خسته شدم تموم شدنه اون زنگ زد بهم دیگه نه من کلی ازترسی خانوادم بفهمن شبا گریه میکردم اخرخانوادش گفتن وکلی حرف خانوادم بارم کردم واون اقام دیگه گفت منو نمیخوادحتما دخترتون و رفت پی زندگیش بعد ۱۰سال بعد ازدواج کردم با یکی ازفامیلا این بینم یه عشق یطرفه تجربه کردم🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ی دختر خاله ای داشتم 

تو سن کم شوهرش داشتن میدادن

پسره پولدار و خانواده دار بود 

دختر خاله من از قیافه این خوشش نمیومد عاشق یکی دیگ بود

عقد میکنن حتی 

جشن میگیرن ب همه شام میدن 

یک‌هفته بعد از عقد میگه نمیخوامش 

و دیگ‌طلاقشو میگیرن 

و الان با پسر داییم مثل احمقا ازدواج کرده

بستگی ب انتخاب داره

من یه دوست پسر داشتم قضیه خیلی جدی بود عاشقش بودم خانوادم قبول نکردن

اما ابروم رفت همه فهمیدن

ولی با شخص بهتری ازدواج نکردم 

اون خیلی عوضی بود امیدوارم خیر نبینه

ابرو منو برذ

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

دوسش دارم؟🥲از عمیق ترین جای قلبم عاشقشمفوق العاده ترین اخلاق ممکن رو دارهفقط پول ندارع🥲😂

خداروشکرررر

پول چیه اخه عشق مهم ترینه

من دوسش نداشتم بهم زدم

ولی الان همه ویژگیای خوبش اومده جلو چشام پشیمونم

بله من نشون بودم یک سال بایه آدم پست وپلید بایه خانواده پلیدتررررررررررر تهش جلو همه گف نمیخوامش سنگ ...

خداروشکر ..

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
مرحله خواستگاری تا قبل عقد نامزد بهش میگیم ماعقد رو میگیم همسر

ما روزای بعد عقدو میگیم طرف نامزده

قبل عقد ک اتفاق خاصی نیفتاده اگ بهم هم بخوره جای ناراحتی نداره بهترینا نصیبتون🥰💖