من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بله من نشون بودم یک سال بایه آدم پست وپلید بایه خانواده پلیدتررررررررررر تهش جلو همه گف نمیخوامش سنگ رویخم کردبی شرف اسممو انداخت سرزبونا جلو فامیل سرشکسته کرد انقد که حرف پشتم درومد دیگه قید ازدواجو برای همیشههههه زده بودم چون توفامیل ما یه همچین شکستی مساوی با اینکه هزار جور حرف پشتت دربیاد و اینکه طرفمم فامیل بود خودش بدتر امااااااااانگم ازمعجزه خدا که ۵ماه بعدش شوهرم شد فرشته نجاتم خیلی مسخره و الکی الکی اومدن خواستگاری تو جلسه اول اومد تو اتاق گف ازت خوشم اومده جوابمو بده بااینکه دوقطبی منفی هم بودیم اونا خیلی قرتی ما خیلی مذهبی ولی باهمون تیپ عاشقم شد و یه فرشته به تمامممم معناس جواب قلب شکستمو جوری خدا داد که انگار جای زخم قلبمو خودش بوس کرده
آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند..... آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید)