2777
2789
عنوان

همه کسایی ک متاهل هستن بیان بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 104 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خانوادم كاملا حمايتم ميكنن از همه لحاظهنوزم عقد هستممنتهي شوهرم دركل عاليه فقط زودجوشه عصبي ميشه ...

ببین فشار زندگی الان خیلی زیاد شده واسه یه مرد من شوهر خودم از صبح تا شب میره سر کار باز اخر ماه کم میاره با این که شغلشم خوبه همین باعث میشه عصبی بشه وقتی ازش سه چیزی میپرسم داد میزنه منم بی محلش میکنم الان تو این دوره باید به فکر خونه باشه به فکر یه مراسم عروسی یا حتی یه دور همی باشه به فکر خرید وسیله باشه خوب طبیعیه که زود جوش میاره اکثر زندگی ها تو دوسال اول خاتمه پیدا میکنن اونایی که از دوسال میگذره دیگه روی قلتک میفته 

مسخره ترین چیز تضمینه ‌عزیزمن خودت داری میگی حاضر جوابی .اون وقتی عصبیه شما اروم باش بعد که اروم شد ...

اصلا عاشقشم بعيد ميدونم بتونم دوباره ازدواج كنم

خانوادم ميگن با كارات و شكايت ب حد كافي ترسيده و حساب كار دستش اومده

خب دیگه موقع هایی ک میبینی عصبی شده باهاش صحبت نکن تا اونم چیزی نگه بخاطر گفتی حاضرجوابم میگم تا میب ...

اره ارومم ميشه مياد منت كشي اشتي ميكنه از دلم با كادو و رستوران در مياره

البته قبل اين قهر جداييمون اينجوري بود ازاين ب بعد رو نميدونم

احه چه اشتباهاتی مثلا برا من قبلن رو ایکنه غدام خراب میشد ناراجت میشد من واقعا انتظار داشتم درک کنه

نه گلم سراین چیزااصلاناراحتم نمیکنه سراینکه کاری ودوس نداشته باشم انجام بدم ناراحت میشه مثلاازصندل  تاسرکوچه حتی بدش میاد یجاحواسم نبودیهویی ازخونه مامانم رفتم تالوازم آرایشی موقع برگشت زنگ زدمن دارم میام بیام دنبالت گفتم بیاوقتی دیدم خیلی ناراحت شدگفت ازاینکه میدونی بدم میادانجام میدی ناراحت میشم 

نخواستین بشه دیدین شد   
در ضمن پیشنهاد میکنم در مورد همچین تصمیم بزرگی حتما با مشاور معروف و کاربلدی مشورت کنید و تصمیمی نگی ...

مشاورم رفتم

با خودش

دوتايي

اما فايده نداشت بدتر بينمونو داشت خراب ميكرد

دكون باز كردن انگاري

توهين كرده اره اما اسيب ن

پیش مشاور نمیاد؟

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
ببین فشار زندگی الان خیلی زیاد شده واسه یه مرد من شوهر خودم از صبح تا شب میره سر کار باز اخر ماه کم ...

دقيقن

شوهر منم دست تنهاس هيشكس كمكش نكرد اما بهتري لوازم رو واسم خريد و بهترين بازسازي خونرو واسم كرد خيلي فشار روش بود و هست خبلي زياد

ميكم شايز خب اينام تاثير داشته روش دركل خانوادم ميكن اين دوري و شكايت حساب كارو داده دستش

احه چه اشتباهاتی مثلا برا من قبلن رو ایکنه غدام خراب میشد ناراجت میشد من واقعا انتظار داشتم درک کنه

خیلی روکوچیکترین کارام حساسه من کاری نمیکنم ناراحت شه ولی خب بعضی وقتاناخداگاه خطامیکنم فرشته ک نیستم ولی اون باتمام خشمی گ برای بقیه داره برای من هرکاری میکنه تاناراحت نشم توبیماریمم تنهام نزاشت 

نخواستین بشه دیدین شد   
حق طلاق در قبال بخشش نصف مهريه يا دو دنگ خونه در قبال بخشش نصف مهريه

ببین دل تنگی ودلسوزی بزار کنار مردی که فوش میده وتهمت میزنه درست بشونیست..مخصوصا گفته بودی چاقو کش هم هست .توروخدا احساسی فکر نکن‌.من تجربش دارم ۱۸سال سوختم واخرش به جدایی کشید

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین