2777
2789
عنوان

همه کسایی ک متاهل هستن بیان بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 104 پست
دقيقنشوهر منم دست تنهاس هيشكس كمكش نكرد اما بهتري لوازم رو واسم خريد و بهترين بازسازي خونرو واسم كرد ...

وقتی شوهرت خوبه وقتی داره واسه زندگیتون تلاش میکنه خوب یکم باهاش کنار بیا انشالله رابطتون درست میشه  ازدواج سنتی داشتین؟یا دوست بودین؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشاورم رفتمبا خودشدوتايياما فايده نداشت بدتر بينمونو داشت خراب ميكرددكون باز كردن انگاري

مشاور بهتری پیدا کنید.هرگز به خاطر بد بودن یک یا چندتا مشاور ،شانس پیدا کردن یک مشاور خوب رو از خودتون نگیرید

من هم برای ازدواجم پیش یه مشاور احمق رفتم و باعث شد که مشاوره رو بزارم کنار ولی بعد از ازدواجم با مشاورایی آشنا شدم که هزاران بار افسوس میخورم که چرا قبل از ازدواج دنبالشون نرفته بودم و ازشون راهنمایی نگرفته بودم

الان قهر کردی ۴ ماهه؟چجوری تحمل کردیاون‌چی میگه؟

ميگ برگرد

گل و كادو و شيريني و خونمون اومده و ب خانوادم اصرار التماس كرده ب من التماس و گريه

کلاهم ادم خوبیه خداییش

اما خب ایراداتش روگفتم

میترسم بدون هیچی برگردم پروشه

یه مشکلی که بوده اینکه خییلی زمان عقدتون طولانی شده.از دست هم خستع شدین .ماهم دوسال عقد بودیم پدرمون درومد.شوهر منم حساس بود خیلی .زودم عصبی میشد ولی من اون لحظه هیچی نمیگفتم .بعداز ازدواج خیلی اروم تر شد وعاقلتر

ميگ برگردگل و كادو و شيريني و خونمون اومده و ب خانوادم اصرار التماس كرده ب من التماس و گريهکلاهم ادم ...

ببین عزیزم یه ورق بردار خوبیهاشو تو یه ردیف بنویس بدیهاشم تو یه ردیف دیگه ببین کدوم میچربه .بعد تصمیم بگیر ‌این شوهرت فقط زود عصبی میشه که اونم معلومه خیییلی فشار روشه.سه سال عقد کم نیست.به جای اینکه شرط کنی چیزی به نامت بزنه .شرط کن اونجا رو اجاره بده خودتون برید جای دیگه .اصلا اصلا با مادرش یه جا نباش.سر این مورد هم کوتاه نیا.بگو میبخشمت فقط به این شرط

ببین عزیزم یه ورق بردار خوبیهاشو تو یه ردیف بنویس بدیهاشم تو یه ردیف دیگه ببین کدوم میچربه .بعد تصمی ...

این کار رو ب هیچ وجه نمیکنه چون ۴۰۰ ملیون هزینه بازسازی خونه کرده

با اینکه اصلا دوست ندارم این مشکلتون کش پیدا کنه.ولی فقط همین رو ازش بخواه و تحت هیج شرایطی کوتاه نیا.به این خاطر که بعدا بری سر زندگیت خییلی وضع بدتر میشه با دخالتهای مادرش.

اگرم اعتقاد داری ۱۰۰تا حمد بخون هدیه کن به حضرت ام البنین شک نکن که تو کوتاه ترین زمان مشکلت حل میشه عزیزم.نگران نباش هنه چیز درست میشه فقط صبر داشته باش.عجله نکن

اگرم اعتقاد داری ۱۰۰تا حمد بخون هدیه کن به حضرت ام البنین شک نکن که تو کوتاه ترین زمان مشکلت حل میشه ...

بارها خوندم اینقد نذر کردم دعاقران خوندم ک حدنداره