2777
2789
عنوان

همه کسایی ک متاهل هستن بیان بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 104 پست
دست بزن داره ؟ اره با شرط برگرد

ن اصلا

فقط بددهنه

شرط گذاشتم ميك چون طلاق نفقه مهريه شكايت كردي 

ميترسم الا چيزي ب اسمت كنم برگرد اعتمادم درست شه ميكنم

سرهمين بدون هيچي بايد برگردم

بددهنه فقط همين موقع بدعصبي شدنش بددهني ميكنه

خب دیگه موقع هایی ک میبینی عصبی شده باهاش صحبت نکن تا اونم چیزی نگه 

بخاطر گفتی حاضرجوابم میگم تا میبینی داره عصبی میشه بهش گیرنده کلا ولش کن تا اروم شه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای شوهر منم همینه با کوچکترین اشتباهی از من یا دیگران هصبی میشه و دلیلش اینه خیلی کمالگراست خودش هم ...

براشوهرم دیگران اصلامهم نیستن فقط میگه ازتوانتظارهیچ اشتباهی ندارم عصبیم نمیشه ناراحت میشه منم دیگه سیع میکنم اشتباه نکنم چون واقعاتوهرسختی هواموداشته تحت فشارم نمیزاره 

نخواستین بشه دیدین شد   
شوهر منم همه چيش عاليع اما زودجوش و بدعصبي ميشه منم حاضر جواب بودم بدتر ميشد الانم دارم جدا ميشم اما ...

تظمین چی خواستی تاعقدی درست فکر کن عزیزم 

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
همه چيش عاليه دركل فقط عصبي ميشه غير قابل كنترله بايد لاله لال باشي سكوت هيجي نكي وكرن خيلي بد ميشه ...

مثلا چه جور تضمینی میخوای؟

متوجه نمیشم منظورت از تضمین چیه

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شوهر کن اوایل عصبی بود.میزد.فحش های بد میداد.بیرون نمیزاشت برم.بخاطر خانوادش منو همیشه زیر پا میزاشت.توجه و احترام هم نداشت.

اما الان همه‌ی اینایی که بالا گفتم رو نداره اما خیانت می‌کنه...😓

مهربون تر. هم شده..

میخوام بگم هیچ مردی کامل نیست بلاخره یجا میلنگه همیشه...

فضای سینه از فریادها پر بود و لب خاموش.....😔
براشوهرم دیگران اصلامهم نیستن فقط میگه ازتوانتظارهیچ اشتباهی ندارم عصبیم نمیشه ناراحت میشه منم دیگه ...

احه چه اشتباهاتی 

مثلا برا من قبلن رو ایکنه غدام خراب میشد ناراجت میشد من واقعا انتظار داشتم درک کنه 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
تضمین یعنی چی

كفتم حق طلاق بده مهرمو نصفشو ميبخشم قبول نكرد

كفتم دو دنگ خونه ب اسمم كن منم مهرمو ميلخشم قبول نكرد

ميك مهرت حقته نگه دار برگرد فقط بذار اعتمادم درست شه ميزنم ب نامت