2777
2789
عنوان

از مادرشوهرم متنفرم خستمون کرده اینقدر نفهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1259 بازدید | 59 پست

عزیزم نگاه کردن به بشقاب دیگران خیلی زشته 

شما چرا شمردی از هر چیزی چند تا خورده؟؟؟

چقدر بدم میاد یکی تو مهمانی نگاه بشقاب من کنه

یک بار جاری من بین من و شوهرم دعوا انداخت 

به شوهرم گفت  شما غذا کم خوردی؟؟؟؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعد مگه شما تو این خانواده ازدواج نکردی اقلا به انتخاب خودتون احترام قایل بشید مگه میشه مادر و دخترا ...

وای شوهر منم اوایل اینجور بود

اینقدر باش کار کردم الان خوب شده

آخه آدم تو مهمونی کم بخوره خب زشته 

🚗یزد🏡مادر آرش و عطیه🎎برای شفای پسرم ی صلوات بگید🌱

وای شوهر منم اوایل اینجور بوداینقدر باش کار کردم الان خوب شدهآخه آدم تو مهمونی کم بخوره خب زشته

قشنگ معلومه از این نخورده هایی که فک میکنی تو مهمونیا نباید خورد باید کم خورد و شمرد دیگران چقد میخوردن و بابتش خجالت کشید

به جای کار کردن رو خوردن دیگران رو خودت کار کن

وای شوهر منم اوایل اینجور بوداینقدر باش کار کردم الان خوب شدهآخه آدم تو مهمونی کم بخوره خب زشته

کی گفته تو مهمونی باید کم  خورد؟؟؟

اتفاقا ما هر وقت مهمون داریم بیشتر غذا درست می کنیم 

دور هم آدم ها بیشتر می خورن

چندین بار بقیه تو مهمونی مسخرش میکنن و میخندن بهشمن گفتم نمیام شوهرم بزور بردممهمونی خونه خاله شوهرم ...

خاله شوهرت خواهر همین خانمه شما چکاره ای که ناراحت بشی خواهر نزدیکترین یا مادر شوهر نه بزرگش کردی نه تربیتش کردی نه تو بردیش توی اون خانواده شما خودتو غریبه تر بگیر 

اولا که خونه فامیلا خودشه که خوب به شما مربوط نیست هیچ کس هم نمیاد بگه تو هم مثل اونی بعدم صاحب خونه وقتی ببینه کسی خونش خوب میخوره خوشحالم میشه من خودم خیلی خوشحال میشم یکی خونم خیلی بخوره البته که هیچوقت و هیچ جا نمیشمارم کی،چقدر میخوره

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

اولا که خونه فامیلا خودشه که خوب به شما مربوط نیست هیچ کس هم نمیاد بگه تو هم مثل اونی بعدم صاحب خونه ...

استاد شمردن لقمه ها جاری من هستند 

بیزار دارم خونه اش چیزی بخورم و نمی خورم

چون می دونم لقمه می شماره 

به احترام جمع سر سفره نشستم دو سه قاشق ترشی خوردم

با صدای بلند سر سفره گفت خوبه معده ات اذیت نمیشه  ترشی می خوری؟؟؟؟😬😬😬😬😬😬

استاد شمردن لقمه ها جاری من هستند بیزار دارم خونه اش چیزی بخورم و نمی خورمچون می دونم لقمه می شماره ...

حق داری واقعا آدم راحت نیست و یکی دیگه این کسایی که هی میگن فلان چیز اینقدر خریدیم خیلی گرون شده آدم میگه نخورم خیلی هزینه کرده بمونه براش😬😬

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

حق داری واقعا آدم راحت نیست و یکی دیگه این کسایی که هی میگن فلان چیز اینقدر خریدیم خیلی گرون شده آدم ...

فکر کن اولین باری که رفتیم خونه شون گفت پارسال عید خیلی ندونم کاری کردیم  آجیل زیاد خریدیم

امسال عقلی کردیم کم خریدیم

من هم گفتم آجیل که چیز بدی نیست 

ما کل سال آجیل داریم

ولی به چیزی هم لب نزدم 

یا یک بار با خوشحالی گفت این کاسه ها را ببین چه قدر ریزه 

از بانه خریدم  برای وقتی که مهمون داری خیلی خوبه 

مثلا من هم مهمون بودم