2777
2789
عنوان

از مادرشوهرم متنفرم خستمون کرده اینقدر نفهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1259 بازدید | 59 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا شاهده ۳تا میوه ۳تا شیرینی دوتا چایی حتی یبار ی جا بودیم ۶تا نون خامه ایی خوردخب همه نگاش مسکنن

اووو اینقدر که چیزی نیست ،مادر همسر من بیشتر از اینا میخوره ، بعدشم به خودش مربوط میشه خوردنش! من چراخجالت بکشم ، تازه بنده خدا هر جا میریم رعایت نمیکنه اخر مهمانی ها حالش بد میشه مهمانی ها رو هم خراب میکنه و مجبور میشیم ببریمش بیمارستان ،تازه قبول هم نمیکنه بخاطر اینه که زیاد شیرینی میخوره!!!

شاید بنده خدا اندازه میخوره، بقیه ادای کم خوراکا رو درمیارن 🙄

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

۳ تا میوه و ۳ تا شیرینی و دوتا چایی و یه بشقاب غذا و دسر زیاده به نظرت ؟ آدمهای نرمال و لاغر اطرافم ...

اگه بدونی چطور نگاش میکنن

بیخیال

🚗یزد🏡مادر آرش و عطیه🎎برای شفای پسرم ی صلوات بگید🌱

بعد مگه شما تو این خانواده ازدواج نکردی اقلا به انتخاب خودتون احترام قایل بشید مگه میشه مادر و دخترا بد باسن بعد همسر خودتون مثل خانوادش نباشه بالاخره همون مادر تربیت وبزرگش کردهبا فحش وتحقیر خانواده همسر فقط خودتون کوچیک میشید اونم به دست خودتون 

عزیزم میدونم بخاطر وقار خودته ک خجالت میکشی ولی داری اشتباه میکنی 

مطمئنن کسی تورو مقصر نمیدونه یا ب تو نسبتی نمیدن ک خجالت بکشی 

فامیل های خودش از قبل میشناختنش و براشون عادت شده حتما تو خجالت نکش ب خودت نگیر 

ب این فکر کن که این شخص شخصیتش اینه 

و اگه قرار ب خجالت باشه خودش باید بفهمه و دخترانش بهش گوشزد کنند. 

پس انقد خود درگیری ذهنی برای خودت درست نکن چون اصلا ارزش ندارع 

توم ب دید غریبه نگاه کن 

بیخیال باش بخدا هیچی تو این دنیا ارزش غصه الکی نداره

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏

عجب شما چرا حرصش رو میخوری

گناه داره اونم مادره و عزیز دل بچه هاش درست نیست اینجور حرفها

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

شمام دنبال بهانه ای ها 

مادر خوذت ک نیست ناراحت بشی یا قضاوت بشی

بعدم خونه ی خواهر خودش بوده ده تا اصلا شیرینی بخوره 

بچت ک نیست بگن تربیتت ایراد داشته زن بالغه چی کارش داری حالا مادر خوذت بود ی چیزی 

چندین بار بقیه تو مهمونی مسخرش میکنن و میخندن بهشمن گفتم نمیام شوهرم بزور بردممهمونی خونه خاله شوهرم ...

خونه خواهرش بوده ... عیب نداره خیلی اذیت خودت نکن... واقعا ادم پیر عقلش کم میشه بخدا جدی میگم اکثرا همینن

عزیزم میدونم بخاطر وقار خودته ک خجالت میکشی ولی داری اشتباه میکنی مطمئنن کسی تورو مقصر نمیدونه یا ب ...

وقار؟توروخدا و خندمون گرفت

کسی که طرز صحبتش و افکارش انقد پوچ و مزخرفه به خوردن بقیه کار داره وقار حالیشه؟