2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حقوقم با همسرم یه جا هست اره استفاده میکنم

عه پس عادیه این موضوع 

نمیدونم چرا ولی من وقتی همچین چیزیو به بقیه میگم سرکوفت میزنن😐

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 توروخدا برای حاجتم دعا کنید🥲🙏🏻
اره درسته یه معلم اومده خاستگاریم دوستام میگن حقوقش کمه قبول نکن مجبور میشی حقوقتو خرج کنی

منم شنیدم پسرایی که حقوقشون کمه دنبال زن شاغلن باید با زرنگی بفهمی بخاطر شغلت اومده جلو یا نه

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

منم شنیدم پسرایی که حقوقشون کمه دنبال زن شاغلن باید با زرنگی بفهمی بخاطر شغلت اومده جلو یا نه

چطوری بفهمم🤔 تویه همین تایم آشنایی کادو گرون اینا برام زیاد خریده 

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 توروخدا برای حاجتم دعا کنید🥲🙏🏻

باخواستگارت صحبت کن‌بگوواسه خرج های روزمره مثل سیب زمینی و....نه کمک نمی کنم.ولی واسه  پیشرفت کمک می کنم.مثلاشماحقوقت پس اندازکنی طلاآبشده بخری.بعدباآب شده هانصف خونه روپول بدهی وبه نامت بزنه.یاماشین بخری،به نامت بزنه.زمین بخریدمثلاباتوجه به پول مثلانصفش رویاتمامش روبه نامت بزنه.یامثلاحقوق همسرخرج خونه بشه.حقوق شماقسط بانکی بشه پرداخت کرد.همه ی این هابه شرطی که به نامت بزنه بلامانع است.این طوری بایدخرج کنی

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
چه قشنگ ❤️من دانشجو معلمم بعد یه خاستگار معلم برام پیدا شده بعد دوستام میگن قبول نکن مجبور میشی حقوق ...

اگه اونم فقط معلمه و شغل دیگه ای نداره

مجبور میشی به خرج کردن به خصوص بعد از اومدن بچه

اما اگ شغل دوم داره حقوقت رو ۷۰ درصد پس انداز، ۳۰ درصد خرج خودت

چه قشنگ ❤️من دانشجو معلمم بعد یه خاستگار معلم برام پیدا شده بعد دوستام میگن قبول نکن مجبور میشی حقوق ...

بین عزیزم اگر واقعن درک درستی از زندگی متاهلی هر دوتا تون دارین ، این که ازدواج کنید تا کنار هم موفق تر و روز ب روز پیشرفت کنید و خودتون و زندگی تون رو بالا بکشید هیچ ایرادی نداره  حتی ساختن زندگی و پیشرفت اون خیلی لذت بخش میشه ولی اگر از اون دسته مردای ک زیاد به فکر آینده نیس و اینجور چیزا و فقط اعتقاد داره ک زن هم باید کار کنه و هم خرج باشه باهاش ازدواج نکن،مرد  و زن باید هم دل  و همیار باشن برا زندگی کردن ، ازدواج خیلی خوبه ولی بعدش مهمترین عامل ساختن زندگی هست 

منم مثل شما خودم دانشجو معلم بودم و‌شوهرمم معلم حقوقمم از اول وسط بود و باهم پیشرفت کردیم شغل جدید راه انداختیم اول شوهرم بعد من 

الانم دوتامون دنبال انصراف از اموزش پرورشیم🙂

عه پس عادیه این موضوع نمیدونم چرا ولی من وقتی همچین چیزیو به بقیه میگم سرکوفت میزنن😐

حالا همونا شوهرشون کتکشونم بزنه جیکشون در نمیاد😂😂

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن

زود ردش نکن باهاش حرف بزن ببین جنم داره شوهر منم کارمنده ولی از همون اول شغل دوم داشته و همیشه تلاش میکنه.خودمم شغلم یه جوریه هر از گاهی پول میاد دستم میدم طلا میخرم آخر سر بفروشم یه ماشین برا خودم بخرم

احتمال زیاد شاغل بودن همسر هم جزو اولویتاش بوده، زن شاغل شخصیتش با خانه دار فرق میکنه بعضیا اون مدلی میپسندن چه اشکال داره و بعضیام دنبال حقوقش هستن...اگه ته دلت دوس نداری که شاغل بودنت براش مهم باشه باهاش ازدواج نکن تا مدتها حس بدی داری