من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چه قشنگ ❤️من دانشجو معلمم بعد یه خاستگار معلم برام پیدا شده بعد دوستام میگن قبول نکن مجبور میشی حقوق ...
بین عزیزم اگر واقعن درک درستی از زندگی متاهلی هر دوتا تون دارین ، این که ازدواج کنید تا کنار هم موفق تر و روز ب روز پیشرفت کنید و خودتون و زندگی تون رو بالا بکشید هیچ ایرادی نداره حتی ساختن زندگی و پیشرفت اون خیلی لذت بخش میشه ولی اگر از اون دسته مردای ک زیاد به فکر آینده نیس و اینجور چیزا و فقط اعتقاد داره ک زن هم باید کار کنه و هم خرج باشه باهاش ازدواج نکن،مرد و زن باید هم دل و همیار باشن برا زندگی کردن ، ازدواج خیلی خوبه ولی بعدش مهمترین عامل ساختن زندگی هست
زود ردش نکن باهاش حرف بزن ببین جنم داره شوهر منم کارمنده ولی از همون اول شغل دوم داشته و همیشه تلاش میکنه.خودمم شغلم یه جوریه هر از گاهی پول میاد دستم میدم طلا میخرم آخر سر بفروشم یه ماشین برا خودم بخرم
احتمال زیاد شاغل بودن همسر هم جزو اولویتاش بوده، زن شاغل شخصیتش با خانه دار فرق میکنه بعضیا اون مدلی میپسندن چه اشکال داره و بعضیام دنبال حقوقش هستن...اگه ته دلت دوس نداری که شاغل بودنت براش مهم باشه باهاش ازدواج نکن تا مدتها حس بدی داری