2777
2789
هتل امیرکبیر .تقریبا با ۳ ستاره ها یه قیمت‌ بود منم اینو انتخاب کردم.انشاءالله برم بیام درمورد همه چ ...

ما هم هتل امیر کبیر بودیم خیلی عالی یود همه چیز خوش بگذره بهتون

اللهم عجل لولیک الفرج 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهش میکنمتاپیکاتو نگاه انداختم سنندجی هستی😁منم کرمانشاهم

جدی ؟؟؟ خوشبختم 

اتفاقا هفته پیش از کرمانشاه تور داشت برای کیش که من دیر فهمیدم و از دست رفت🥲🥲 حالا باید کلی راه برم تا تهران

شما کیش زندگی میکنی؟

سلام

ایشون کیش زندگی می کنن:

⬇️

مامالی4

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

خیلی که هر جا میرفتیم صد تومن میشد پول اسنپ

آره یکم دسترسی به ساحل های خاص و اینا کمه ولی خودش نزدیکش ساحل داره بغلم موتور و دوچرخه اجاره میدن من خودم دوچرخه میگرفتم تا ساحل میرفتم خیلی حال میداد

هتل خیلیییی شیک و تمیز زیباست کافه و رستوران داره برا ما با صبحانه بود صبحانه هتل حسابی و عالیه ولی ناهار شام باید پول بدی تو رستوران بخوری

اللهم عجل لولیک الفرج 
اخه تو عکسا میبینم تو اینستا بعضیا با سویشرت دارن میگردن سوالم میکنم ازشون جواب نمیدن.خیلیم سرماییم� ...

یه سوییشرت بردار شب بری بیرون کنار دریا شاید یه ذره سرد بشع ولی الان هوا عالیهههه بهاری اونجا 

الان روزا گرمه ولی شبا سوز داره. تو آبم نمیشه بری برای شنا مگه وسط ظهر

لباس معمولی بپوش یه سوئیشرتی چیزیم برای شبا همراهت باشه

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
جدی ؟؟؟ خوشبختم اتفاقا هفته پیش از کرمانشاه تور داشت برای کیش که من دیر فهمیدم و از دست رفت🥲🥲 حالا ...

کرمانشاه ماهی یکبار فکر کنم پرواز داره

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘