2777
2789
عنوان

بیایید یه چیزی تعریف کنم پشماتون بریزه🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 1860 بازدید | 91 پست
نه برام گفتی فهمیدم خو🤣🤣

آره همون خودت می‌بودی ی چیز دیگه بود🤣

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه داخل بالش بود اخه اصلا امکان گم شدنش غیر ممکنه

اسی طرف فوت نکرده؟

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

ای بابا چه عجیب بگرد شاید پیدا بشه پشت تختی جایی افتاده لابد یا نمی‌دونم قاطی بقیه کاغذ و خرت و‌پرت ...

اصلا میگم که یه مجهول شد تو زندگیم نیست الان بازم یادم افتاده

داخل بااس باشه کسی ندونه غیر خودم بنظرت کجاس🫤🥲

دوتا کاربری دارم😎turk💞
اسی طرف فوت نکرده؟

البته دورازجون

میگم شاید روحش مچاومده برداشته بردش🤣🤣

بابا وقتی یک کاربر ک...صدست پیدا میشه تاپیک ترسناک به تاپیک طنز تبدیل میشه🤣

(زمستون جونم ناراحت نشی جهت خنده اینطوری گفتم والا شما عزیزی🫂)

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

من میگم پشماتون میریزه از ترس سما داشتین میخندیدین🤣🤣

🤣🤣🤣🤣

بابا وقتی یک کاربر ک...صدست پیدا میشه تاپیک ترسناک به تاپیک طنز تبدیل میشه🤣(زمستون جونم ناراحت نشی ...

واااییی دقیقااا یکی دوتا هم نیستیم🤣🤣