2777
2789
عنوان

بیایید یه چیزی تعریف کنم پشماتون بریزه🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 1860 بازدید | 91 پست
چقدر من امشب ثواب کردم همرو خندوندم 🤣🤣

وای خدا این اشتباه تایپی تو رو هم من یک بار کردم...

به دخترعموم یک شب پیام دادم میخواستم بگم(دیشب خوابشو دیدم)نوشته شد(دیشب خوای..شو دیدم)

من🫥🤐

دخترعموم😳😰 

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منتظرم جانم اما منظور من از تاپیکم اینه چرا کاغذه ناپدید شده

شب دستشویی نرفتی؟

شاید به لباست چسبیده افتاده توی دستشویی

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

منتظرم جانم اما منظور من از تاپیکم اینه چرا کاغذه ناپدید شده

اسی کلا نی نی سایت رفت رو هوا با تاپیکت حرف همه چی شد جز منظور خوابت🤣

دوباره امتحان کن خب ببین باز ناپدید میشه 

منم ی بار یکی گفته بود ۷تا دونه سیب رو بزاری زیر بالشت خواب شوهر آیندتو میبینی میفهمی کیه شوهر آیندت از رو کنجکاوی و امتحانی گفتم انجام بدم ببینم چیه ضرری نداره ولی اصن خواب ندیدم که توش شوهر باشه😑

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

بنظرم اون مهم نیست.بعد خوب پیام داد رفت دوباره؟من برای ازدواجم ذهنم درگیره وگرنه بیاد طرف وبره فایده ...

نه من رفتم ۳هفته بعد روی واقعیشو دیدم و کلا حذفش کردم

دوتا کاربری دارم😎turk💞
خوشحال شدم برات🥲🩷🫶🏻

فدات بشم عزیزم قلب مهربون🥹🤍🫂

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

اسی کلا نی نی سایت رفت رو هوا با تاپیکت حرف همه چی شد جز منظور خوابت🤣دوباره امتحان کن خب ببین باز ن ...

اره دقیقا😂🤦🏻‍♀️

کردم دوباره اما نشد اما اون کاغذ اولیه دیگه پیدا نشد🥲

وایییی🤣🤣🤣

دوتا کاربری دارم😎turk💞
وای خیلی بده هاا🤣🤣

بعد تازه من و دخترعموم تو رودربایستی هستیم و صمیمیتی نداشتیم با هم...

اره دقیقا😂🤦🏻‍♀️کردم دوباره اما نشد اما اون کاغذ اولیه دیگه پیدا نشد🥲وایییی🤣🤣🤣

ای بابا چه عجیب بگرد شاید پیدا بشه پشت تختی جایی افتاده لابد یا نمی‌دونم قاطی بقیه کاغذ و خرت و‌پرت و وسایل رو‌میزت مثلا 

🤣🤦🏻‍♀️