2777
2789
عنوان

بیایید یه چیزی تعریف کنم پشماتون بریزه🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 1860 بازدید | 91 پست
چقدر من امشب ثواب کردم همرو خندوندم 🤣🤣

وای خدا این اشتباه تایپی تو رو هم من یک بار کردم...

به دخترعموم یک شب پیام دادم میخواستم بگم(دیشب خوابشو دیدم)نوشته شد(دیشب خوای..شو دیدم)

من🫥🤐

دخترعموم😳😰 

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منتظرم جانم اما منظور من از تاپیکم اینه چرا کاغذه ناپدید شده

شب دستشویی نرفتی؟

شاید به لباست چسبیده افتاده توی دستشویی

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

منتظرم جانم اما منظور من از تاپیکم اینه چرا کاغذه ناپدید شده

اسی کلا نی نی سایت رفت رو هوا با تاپیکت حرف همه چی شد جز منظور خوابت🤣

دوباره امتحان کن خب ببین باز ناپدید میشه 

منم ی بار یکی گفته بود ۷تا دونه سیب رو بزاری زیر بالشت خواب شوهر آیندتو میبینی میفهمی کیه شوهر آیندت از رو کنجکاوی و امتحانی گفتم انجام بدم ببینم چیه ضرری نداره ولی اصن خواب ندیدم که توش شوهر باشه😑

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

بنظرم اون مهم نیست.بعد خوب پیام داد رفت دوباره؟من برای ازدواجم ذهنم درگیره وگرنه بیاد طرف وبره فایده ...

نه من رفتم ۳هفته بعد روی واقعیشو دیدم و کلا حذفش کردم

دوتا کاربری دارم😎turk💞
خوشحال شدم برات🥲🩷🫶🏻

فدات بشم عزیزم قلب مهربون🥹🤍🫂

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

اسی کلا نی نی سایت رفت رو هوا با تاپیکت حرف همه چی شد جز منظور خوابت🤣دوباره امتحان کن خب ببین باز ن ...

اره دقیقا😂🤦🏻‍♀️

کردم دوباره اما نشد اما اون کاغذ اولیه دیگه پیدا نشد🥲

وایییی🤣🤣🤣

دوتا کاربری دارم😎turk💞
وای خیلی بده هاا🤣🤣

بعد تازه من و دخترعموم تو رودربایستی هستیم و صمیمیتی نداشتیم با هم...

اره دقیقا😂🤦🏻‍♀️کردم دوباره اما نشد اما اون کاغذ اولیه دیگه پیدا نشد🥲وایییی🤣🤣🤣

ای بابا چه عجیب بگرد شاید پیدا بشه پشت تختی جایی افتاده لابد یا نمی‌دونم قاطی بقیه کاغذ و خرت و‌پرت و وسایل رو‌میزت مثلا 

🤣🤦🏻‍♀️