2777
2789
عنوان

دختر برای ازدواج

475 بازدید | 32 پست

تو شهر قم دختر برای ازدواج سراغ ندارین؟ 

واقعا دنبال دوستی و اینا نیستم فقط و فقط ازدواج

یه دختر خوب با حجاب با اخلاق با ایمان

چون این سایت موضوعات مختلفی داره و من چند بار تو اینترنت چیزای مختلفی جستجو کردم مثل دندانپزشکی و اشپزی و ... گوگل اوردم تو این سایت برای همین عضو شدم وگرنه تو پست هایی ک مربوط به اقایان نباشه شرکت نمیکنم

به مامان یا ابجیت بگو یک هفته برن مسجد محلتون ۱۰۰درصد چندتا دختر مجرد خوب هست که باهاش ازدواج کنی

‏‏هر چقدرم بگم مهم نیست ، غمش تا ابد اینجا وَرِ دلمه .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو نی نی سایت دنبال همسری؟

بعد که آشناشدی طرف به جای دختر گوگولی  اصغر سگ سبیل درومد چی؟

اگه‌ یه درصد تاپیک فان نیست و واقعا دنبال اشنایی اینجوری هستی برو سایت آدم و حوا ثبت نام کن.

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

تو نی نی سایت دنبال همسری؟بعد که آشناشدی طرف به جای دختر گوگولی اصغر سگ سبیل درومد چی؟اگه‌ یه درصد ...

خخخخ عجب

تو ادم و حوا رفتم ثبت نام کردم ولی تو قسمت انتظاراتی ک دخترا از همسر ایندشون دارن انگار با واقیعت فرق میکنه

اره درست میگی منم نخاستم ازینجا پیدا کنم گفتم شاید کسی سراغ داشت معرفی کردممنون از راهنماییت

خواهش میکنم 

ولی این موردی که شما میگی باید بسپری به خواهر و مادرت ، دخترای نجیب معمولا شیطون و… نیستن . باید بچرخی تا پیدا کنی برای همین بسپر به مامان اینا

خخخخ عجبتو ادم و حوا رفتم ثبت نام کردم ولی تو قسمت انتظاراتی ک دخترا از همسر ایندشون دارن انگار با و ...

تو اطرافت بگرد

یا به مامانت اینا بسپر

یا تو همون سایت بازم ثبت نام کن.

امیدوارم بهترینا اتفاق بیفته براتون.

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

خدا رحمتشون کنه🌹 ، خاله ای عمه ای کسی نیست واقعا کمکت کنه؟

خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه

نمیدونم همه اینجورین یا فامیل ما اینجورین اگه یکی رو معرفی کنن و برم خاستگاری و جور نشه تو کل فامیل میپیچه و فکر میکنن من عیب و ایرادی داشتم. برای همین اصلا نمیخام به فامیل بسپارم تجربه ش رو داشتم. کلا از فامیل خوشم نمیاد خیلی حرف و حدیث توشون زیاده نمیشه بهشون اعتماد کرد

هیچکس مثل مادر و خواهر ادم نمیشه ک متاسفانه...

خدا رفتگان شما رو هم بیامرزهنمیدونم همه اینجورین یا فامیل ما اینجورین اگه یکی رو معرفی کنن و برم خاس ...

بله درسته 

اگه شاغل هستی بین همکارات دختر خوب میتونه باشه 

اگه دانشجو هم هستی همینطور 

تو مسجد و مراسم های مذهبی هم دخترای خوب میان معمولا 

امیدوارم همسر دلخواهت رو پیدا کنی🌹