2777
2789
عنوان

شوهرم دو روزه نرفته سرکار

| مشاهده متن کامل بحث + 2019 بازدید | 133 پست
این حرف ها چیه میزنی یه جوری رفتار کن به جفت تون خوش بگذره

چیکار کنم الان که هس همه برنامه هام بهم ریخته و خواب بچه رو بهم زده ظهر نتونستم بخوابونمش بچه تا الان بیداره در حالی که روزای دیگ ده خوابه نهایتا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنون گلم فداتشم عمر خواهرم هدر رفت دعا کن فقط از شر این مرد کثیف و ظالم خلاص شه و انشالله مهریه توا ...

خدانکنه عزیزم.

هیچ دستی بالاتر از دست خدا نیس.

خدا مکر و نیرنگ خودشونو به خودشون برمیگرونه مطمعن باش. همراه خاهرت حتما پدرمادرت باشن که گولش نزنن و ازش دفاع کنن خدا بزرگه درست میشه حقش بهش برمیگرده تمام و کمال

بیخیال بابا ی کیلو تخمه بگیر بذار جلوت باهم فیلم تماشا کنید کیفشو ببرید بابا

نمیشه من دوس دارم به کارای خونه برسم با بچه بازی کنم کتابامو بخونم کلاسامو شرکت کنم و… ولی شوهرم که هس انگار گیج میشم

نمیشه من دوس دارم به کارای خونه برسم با بچه بازی کنم کتابامو بخونم کلاسامو شرکت کنم و… ولی شوهرم که ...

حق داری واقعا‌ بچه رو امشب بده اون بخابونه حداقل یه ثمره ای واست داشته باشع همینطور خالی خالی نخابه

پرستار شوهر هستم. هرکی شوهرشو نمیخواد بیاره پیش من بزاره ازش نگهداری میکنم😂😂😂

به ی ساعت نکشیده دیوونه میشی انقد ک ایراد میگیرن 

فلان غذارو نپز بچه رو اینجا عوض نکن چرا اینا اینجاس چرا اونا اونجاس چرا هر روز میری بیرون چرا هی خونه مامانت میری و ….