2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه میشه چرا وای هر چی هست برو از دلش دربیار

من ازدواج دومم هست ، برادرم راضی به جدایی نبود ، الانم راضی به ازدواجم نیست ، البته به خاطر منافع شخصی خودش ، من برم منتش رو بکشم مه بیاد درسته واقعا؟ 

اصرار کنید لج می‌کنه و جری تر میشه 

ولش کنید خودش میاد 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من ازدواج دومم هست ، برادرم راضی به جدایی نبود ، الانم راضی به ازدواجم نیست ، البته به خاطر منافع شخ ...

اها

شرایط فرق داره 

میشه بگی چرا جدا شدی؟

چرا راصی نبود داداش که جدا بشی؟

من ازدواج دومم هست ، برادرم راضی به جدایی نبود ، الانم راضی به ازدواجم نیست ، البته به خاطر منافع شخ ...

نه پیام بده فلانی بعنوان خماعر وظیفه داشتم دعوت کنم خوشحال میشم بعنوان برادر کنارم باشی تا حس اطمینان کنم همین 

اومد اومد نیومد هم مهم نیست ‌

هر چی بیشتر اصرار کنید بدتر می‌کنه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
مگه قرار نبود برادرا حامی خواهرهاشون باشن، مراقبش باشن چرا شانس من این آدم مسخره و زن مسخره ترش شدن؟

نه عزیزم .اشتباه به عرضتون رسوندن .این آبجیای بیچاره هستن که مثل کوه پشت داداششونن

اهاشرایط فرق داره میشه بگی چرا جدا شدی؟چرا راصی نبود داداش که جدا بشی؟

چون کارش وابسته به همسر سابق منه، فک می کرد ما جدا بشیم بیرونش می کنن که اینجور هم نشد، الانم برای خوش رقصی پیش همسرسابقم نمی خواد بیاد، دلیل جدایی مون هم خیانت بود ولی زندگی خیلی خوبی داشتیم 

نه عزیزم .اشتباه به عرضتون رسوندن .این آبجیای بیچاره هستن که مثل کوه پشت داداششونن

این آبجی طفلک که واقعا هر سرویسی بوده داده به خانواده ی برادرش همیشه هم طلبکار بودن از من