2777
2789
عنوان

ببینید در جواب نامزدم خوب گفتم❓➕اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 2378 بازدید | 72 پست
شاید یه هفته البته پسرخالمه از بچگی صمیمی بودیم باهم میشناسیم همو من چون تو گذشته حسم ب یکی دیگه بود ...

آها پس حق میدم بهت عزیزم❤️

میدونسته ایشون که شما قبلا با یکی دیگه تو رابطه بودی؟ 

اگه یکم گذشت و حسی بهش نداشتی واقعا بهش بگو، اینجوری اونم گناه داره آخه

- چہ باک از باد؟ریشہ در خاک دارم من!🌱'

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از پیاماش مشخصهبا فامیل تو رابطه نرو بعدن دردسر میشه اگر کات کنین

چی بگم اما خودش میگه حسم بهت از چندسال قبل هست خیلی زمان زیادی نیست باهمیم نمیدونم چجوری پیش میره و چی‌میشه

تو رو سَنَنه قربونت برم:)

اینو بدون هرچی وابسته‌ تر باشی اون دوری میکنه توروخدا اینقد رو نده بهش چیه هی التماس عشق میکنی ازش اخه اینجوری از خودت دور تر ش میکنی گدایی عشقو نکن 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
آها پس حق میدم بهت عزیزم❤️میدونسته ایشون که شما قبلا با یکی دیگه تو رابطه بودی؟ اگه یکم گذشت و حسی ب ...

ن مستقیم نمیدونه و چیزی نگفتم اما قبلا از رفتارام و پروفم اینا فک میکنم شاید میدونه اما چیزی نگفته منم نگفتم

تو رو سَنَنه قربونت برم:)

وای سبزا تویی💔😂😂😂من فکر کردم سبزا اونه💔😂😂😂😂😂😂

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
چی بگم اما خودش میگه حسم بهت از چندسال قبل هست خیلی زمان زیادی نیست باهمیم نمیدونم چجوری پیش میره و ...

زیاد رو نده بهش بعدن مشکل پیش نیاد ترجیحا با مادر یا خواهرت درمیون بزار یوقت لج نکنه باهات حرف دربیاره مخصوصا چون سنشم کمه چتاشم مشخصه اول رابطس جوگیره

من ک نمیشناسمش ولی مراقب باش خدایی نکرده دنبال سو استفاده نباشه اگر غریبه بود مهم نبود چون فامیله خطرناکه

قبلا عاشق یکی دیگه بودم تموم شد الان هنوز حسم بهش هست اما دیگه تموم شده همه چی خودمم از این بابت اذی ...

🙂 هیچی نیست بابا اون چی اون چقدر دوست داشت 

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂