2777
2789
عنوان

ببینید در جواب نامزدم خوب گفتم❓➕اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 2315 بازدید | 72 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیشه نظری داد ولی از تجربه هایی که خودم دارم برات بگم که من از این چیزی از دوست داشتن ندیدم یا اینکه میخاد تورو عاشق کنه تا مطیعش بشی یا اینکه تاحالا با کسی نبوده و تنهاست بیش از حد هیجان داره فقط مراقب باش بیش از حد خوبی نکنی که فکر بد میکنن تنها در صورتی خوبی کنکه بدونی احساس پاکی داره چون ممکنه نابود بشی 🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫

نمیشه نظری داد ولی از تجربه هایی که خودم دارم برات بگم که من از این چیزی از دوست داشتن ندیدم یا اینک ...

ن بودع میدونم باکسی بوده قبلا مگه میشه نبوده باشه ولی میگه چندساله تورو دوست دارم

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
نداشت بازیم داد فقط وگرنه اون نامزد داشت ازم مخفی کرده بود

خوب پس دلتو بده به همین دومی که از حرفاش معلومه آدم پخته ای هست مثل این ۱۶ساله ها نیست عشق میفهمم چیه

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
خوب پس دلتو بده به همین دومی که از حرفاش معلومه آدم پخته ای هست مثل این ۱۶ساله ها نیست عشق میفهمم چی ...

کاربرای دیگم میگن از حرفاش پخته نیس نمیدونم چی بگم کی درست میگه و کی درست نمیگه ۲۳سالشه فعلا سنشم خب کمه ولی فعلا میخام ب حرفاش اعتماد کنم شاید واقعا دوسم داره

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
کاربرای دیگم میگن از حرفاش پخته نیس نمیدونم چی بگم کی درست میگه و کی درست نمیگه ۲۳سالشه فعلا سنشم خب ...

اره اعتماد کن ولی حواستم جمع کن 

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂

من نمیتونم داخل زندگی کسی دخالت کنم بخصوص که اونم زندگی که تازه داره شکل میگیره و تازه داره ریسمانش بافته میشه ... شماهم میگید بوده از خیلی وقتم شمارو دوست داشته پس امتحانش کن نامزدتون رو با بیرون رفتن و صحبت کردن امتحان کنید و تنها شدن این چیزا و در تنها شدن باهاش به جوابت میرسی اگ از خطیکه بین شما و اون هست عبور کرد حوسه و از خطیکه عبور کرد و نگه داشت و خودش جلوتر نرفت پس دوست داشتنه ببینید من یه مثال میزنم که نه به انسان و نه حیوان چیز بدی نمیگم مثال فلانی یه حیوانی داره که خیلی دوستش داره ی روز اون خیلی ورجه ورجه میکنه و اعصابشو بهم میریزه ولی چون دوستش داره میره بغلش میکنه و بوسش میکنه و یجایی میزارتش که اعصابشو بهم نریزه ببینید اگ میخاین کسی رو امتحان کنید خلاف جهتش چیزی رو که میخاد انجام بدید اون شخص هیولای درونشو بهتون نشون میده موفق و پیروز باشید و زندگی خوبی داشته باشیدوخشبخت بشید