2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بالاخره مامایی قبول میشی و ارزوت که رفتن به روستاهای کم بضاعا و کمک کردن به زنای بارداره میرسی، بالاخره رستوران مورد علاقتو میزنی کلاس دف میری رک پیشرفتت کار میکنی ، بالاخره پیگیر درمان  روانت میشی برام دعا کنین حال دلم خوب نیست

انشاا دعاهام مستجاب. شده باشند و شر دشمنانم  به خودشون برگشته باشه و رسوای دو عالم شده باشندد..از بس ب من تهمت ناروا زدن...

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک

دارم کل آرزوهای قشنگمو زندگی می کنم....ان شاالله

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد

امروز فهمیدی چیزی ک تو سرت داشتی دیگ امکان براورده شدنش خیلی کمه و شایدم اصلا امکانش نیستش. ولی مطمئنم سال بعد ک داری این پیامتو میخونی بهتر از این رویایی ک آرزوشو داشتی نصیبت شده دختر مهربون💖

چه کسی میدانـد؟                                                 ک تو در پیله تنهایی خود تنهایـی!!!                                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی                                           پیله ات را بگشا                                                            تو به اندازه پروانه شدن زیبایـی💖

امیدوارم همه به خواسته هاشون برسن مامان منم سال دیگه کامل خوب شده باشه مریضی سخت رو شکست داده باشه امیدوارم زندگیم خیلی بهتر شده باشه این روزای سخت به خوشی رسیده باشه

انشاالله ک ب هر س حاجتم رسیده باشم🙃♥️

‌چِه غَریب مانده ای ‌مَن‌‌‌...!️اکانت دست دونفره!این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨17/6/403