2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سال بعد پسرم کنکور داده باشه و یک رشته خوب قبول شده باشه.

وجواب ازمایش ژنتیکش اومده باشه و بیماری پدرش رو.نداسته باشه.

و مادرم سلامتیشو بدست اورده باسه.

وخودم از این خستگی روحی خلاص شده باسم. 

و به هدف کاری ام رسبده باشم.

چقدر زیاد شد

امیدوارم شانس بیاری یه مدرسه ی خوب بیفتی!

امیدوارم از پس وظایفت براومده باشی و دیگه اضافه کاری و غلطای اضافه نکنی بشین سر درس دادنت دردسر درست نکن واس خودت😐خستم کردییییی

و در نهایت امیدوارم اراده کرده باشی به جاش یکم از برنامه مهارت آموزیتو طی کرده باشی پنج سال دیگه بیشتر وقت نداری

تو سال بعد همین موقع اون دختری میشی که هیچکس نمیتونه جلوی موفقیتتو بگیره . سال بعد همین موقع داری براکنکور میخونی همون امتحان بزرگی که اینده ی خودت و مادرتو عوض میکنه

هی دختر یادت باشه تو باید ادامه بدی و نباید کم بیاری ، تو باید انقدررر قوی باشی که بتونی برای خودت یه زندگی مستقل داشته باشی و از تمام سرکوفت ها خلاص شی . تو باید به جایی برسی که دیگه کسی نتونه اشکتو دربیاره یا بهت زور بگه و تحقیرت کنه ، تو باید مامانتم نجات بدی 🌙❤️ 12 دی 1403 . ساعت 00:09 . شب قبل از امتحان تاریخ 🌙❤️ به امید روزی که جلوی کاخ سفید عکس بگیری 🌙❤️

دیدنی ، مثل ماه شب 🌙 

سلام دانشجو کوچولو 🥹

چطوریایی؟؟ جدی جدی بزرگ شدیااا 

دیگه دنیا که شوخی بردار نیست :)

حالا ما خودمون خواستیم بزرگ بشیم ، عیب نداره 🩷🫂

این داستان غمی که توی سینه ات پنهونش کردی در چه حاله؟

انتقام میخواستی بگیری 

اها شعراتو سر و سامون دادی؟؟!

قربون شکلت برم 

میدونستم قوی تر ازین حرفایی 🥲❤️

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

داری کم کم به معلمی نزدیک میشی ارع؟ سه سال مونده اره؟ به زودی میگذره مثل این یه سال که گذشت

دستت میره تو جیب خودت میشی مستقل😄

کار و بار شوهرت چطوره؟ هنوزم میگه این بدهی ها تموم شه زندگی میکنیما خخخ 

تا الان خدا هر چی خواستم بهم داد ببینم این معلمی رو هم لایقم میدونه 

ماشین داری ؟ یا هنوزم نه 

شوهرت واست گوشی و طلا خرید ؟ 

الان چون میری دانشگاه باید خیلی به لباسات برسی لباسای جدید بخری  اینطوره؟ 

چقد پول ذخیره کردی واس آینده؟

خدایاااا مرسیییی خیلی خدایی بخداا

♡

امتحان زبان تو چیکار کردی ؟زندگیت رو رواله دختر؟  راستی شکر گزار باش که بعد یه سال خدا این فرصتو بهت داده که اینو بخونی خب میشه وقتی داری اینو بعد یه سال می‌خونی لبخند بزنی؟و اینکه بدون تو یه قهرمانی و عاشقتم من 

آرزو میکنم وقتی اینو میخونم و این ماهو یادم میاد لبخند بزنم نه اینکه به خاطر کار نامم اشک تو چشام جمع بشه خلاصه که اگه چیزایی که آرزومه اتفاق افتاد بعد یه سال میام و در جواب این کامنت میگمشون ❤️🥹

استارتر عزیز ممنون میشم بعد یه سال لایکم کنی