2777
2789
عنوان

یک هفته ارایش نکردم و من خوشحال ترینم

| مشاهده متن کامل بحث + 14910 بازدید | 303 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره منم مخصوصا بدون رژ نمیتونم

میفرستم میگه مطلب شما به زودی منتشر میشه اومده عکسم؟

خدایا شکرت که بعد از ۱۰ سال ماشین خریدیم❤️❤️بچه ها دعا کنین بتونیم از خودمون خونه و یه پسر سالم و صالح داشته باشیم منم دعاتون میکنم❤️❤️❤️
من وقتی ک بهم نامردی کرد گمش کردم چقدر خوب ک تصوراتت از رفیقت مث بچگی هاته🥲🫂

ای بابا💔

شاید چون تو بچگی گمش کردم هنوزم اونو پاک میدونم ❤️‍🩹

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

آفرین هیچ چیزی قشنگ تر از پوست درخشنده صورت نیست که البته با کمک ورزش نشاط و شادابیش چند برابر شده بخصوص ورزشی که توش مرتب نفس عمیق بکشیم

من از دیشب هنگم یه نفر می گفت بعضیا مث کااشت مژه میرن کاشت کرم پودر. یعنی یه لایه کرم پودر دائم رو پوستشون 

اینو واقعا من نکشیدم و درک نکردم

اگر نمیاد تا بخابم

شرمنده عزیزم هر کهری میکنم نیگه پست شما به زودی منتشر میشود نیومد

خدایا شکرت که بعد از ۱۰ سال ماشین خریدیم❤️❤️بچه ها دعا کنین بتونیم از خودمون خونه و یه پسر سالم و صالح داشته باشیم منم دعاتون میکنم❤️❤️❤️

من بخاطر ترسم بوده ک نکردم 😂

ولی خوشحالم چون احساس بدی ندارم 

قبلا حس بد داشتم حتما رژ و خط چشم میزدم و بدونشون فک میکردم خیلی بی روحه صورتم

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤