2777
2789
عنوان

وابستگی زیاد یک پسر به مادرش

351 بازدید | 59 پست

طبیعیه ک مامانش دل درد داشته باشه این حالش بد بشه و گریه کنه؟؟؟

اصلا میشه با همچین کسی رقت زیر یک سقف خدایی نکرده مامانش فوت کنه ک اینم خودشو می‌کشه 

ی دخمل ناناز

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودت چی فکر میکنی

نمی‌دونم واقعا خیلی وابسته مامانشه ن می‌زاره موهاشو کوتاه کنه نه عکسش رو بزارن پروفایل خیلی حساسه و یک کاری میشه مامانش حالش بد میشه گریه می‌کنه 

ی دخمل ناناز

دوست داشتن پدر مادر یچیز وابستگی بیمارگونه یچیز دیگه 

به اصطلاح میگن مادر دوشوهره هم شوهر خودشونو دارن هم پسرشونو شوهر دومشون میکنن خودخواهن 

مادرش کیفشو با شوهرش همون پدر پسر کرده حالا وقت کیف کردن پسرش با عروسشه 

دوست داشتن پدر مادر یچیز وابستگی بیمارگونه یچیز دیگه به اصطلاح میگن مادر دوشوهره هم شوهر خودشونو دار ...

دوسال دوست پسرم بود اومده خاستگاری دیشب ک فکر میکنم میبینم این خیلی وابسته مادرش منم شهر باید برم شهر اونا این وابستگی منو دیونه نمیکنه؟

ی دخمل ناناز

دوسال دوست پسرم بود اومده خاستگاری دیشب ک فکر میکنم میبینم این خیلی وابسته مادرش منم شهر باید برم شه ...

چرا دیونه آت میکرد 

Tunnel Vision