2777
2789

مگه چاقی ما رو زندگیشون تأثیری داره؟

دلم گرفته 

الان باورتون میشه من ترس از این دارم که برم دانشگاه و مسخرم کنن ؟ از بس مسخره شدم دچار فوبیا شدم 

اصلاً اینایی که این کا را رو میکنن میدونن چقدر دل میشکنن؟ عذاب وجدان نمیگیرن ؟ 

به خاطر چاقی زره ای امنیت روانی برام نمونده هر روزم شده گریه 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم خیلی اذیت شدم سر این موضوع 

درکت میکنم 

ولی من دیگه اهمیت نمیدم به اینجور آدمها 

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. عشق یعنی یه پلاک که زده بیرون از دل خاک. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                                   همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                 🎧Tom Odell_another love

خواهر کوچیکترم نسبت به سن و سالش وزنش بالاست

خیلیم جذاب و زیباست با این تپل بودنه

ولی متاسفانه آشنا و غریبه و معلم و همه میگن چرا لاغر نمیکنی به مامانم میگن چرا رژیم نمیگیری بزور براش و انقد رو روحیه ‌اش اثر گذاشته و بی اعتماد ب نفس شده که دلم میسوزه 

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

منم خیلی اذیت شدم سر این موضوع درکت میکنم ولی من دیگه اهمیت نمیدم به اینجور آدمها

هر کاری می‌کنم بازم رو روحیم تأثیر میزارن خیلی‌ زیاد 

خوش اندام ها که باشگاه نمیرن همه اونجا ایراداتی دارند که میرن باشگاه ریلکس برو و به فکر آینده باش که قراره کلی خوشتیپ تر بشی 

بنظرت آدم سالم می‌ره دکتر براش دارو بنویسه ؟

اینم همون هست 

بعد آدمی که دیگران را مسخره می‌کنه با گاو هیچ تفاوتی نداره 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
خواهر کوچیکترم نسبت به سن و سالش وزنش بالاستخیلیم جذاب و زیباست با این تپل بودنهولی متاسفانه آشنا و ...

😔💔

هر کاری می‌کنم بازم رو روحیم تأثیر میزارن خیلی‌ زیاد

حق داری عزیزم

ولی به یه جایی میرسی که انقدر دلت بابت این شکسته شده که دیگه سر و خنثی میشی نسبت بهش

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. عشق یعنی یه پلاک که زده بیرون از دل خاک. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                                   همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                 🎧Tom Odell_another love