2777
2789
عنوان

میدونم شوهرم الان پیش دوست دخترشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2211 بازدید | 84 پست

عمه ی من شرایط شما رو داره بیچاره ۴تا بچه ام داره سنی ام نداره ها۴۵سالشه مرده با زنه متاهل ریخته روهم الان شاید۱۵سال میشه با زنه اس تا بلاخره پارسال زنه از شوهرش طلاق گرف باهم ازدواج کردن عمه ام رو با ۴تا بچه پشت سرهمی ول کرد و رفت عمه ام بیچاره مونده بی خرجی میگه کاش طلاقم نده لااقل خرج بچه هاش رو بده 

پیام دادم میخام زنگ بزنم ریست چرا جواب نمیدی گفت میخام برم جلسه

خب از کجا میدونی پیش اونه 

بهش بگو میدونم با همید 

مامان یه پسر کوچولوی خوشگل هستم خدا بعد ۵سال سختی فرشته کوچولومون بهم داد🤗

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست دارم فقط بمیرم .نمیدونم چرا منو نگه داشته کنارش .اینقدر هیجان زده بود داشت میرفت.حتی خودم براش ...

توچرابمیری عزیزم..یکی دیگه شب وروزکارش شده زناوهرزه گی توچرابمیری؟؟

مهربانی ودلداری سالهاست کارمن است...به حکم اینکه انسانم .انسانیت‌ رفتارمن است.
دوست دارم فقط بمیرم .نمیدونم چرا منو نگه داشته کنارش .اینقدر هیجان زده بود داشت میرفت.حتی خودم براش ...

میدونی اینکه دوسش داری سخته .

وگرنه کسی که اومده باهاش موندنی نیس براش .

ای کاش ادما قدر خوبی رو ومیدونستن ...

ولی گل تو به خودت برس ،روحیتو نگه دار میدونم سختته ،هر وقت میای هرکاری کنی فکرش یادت میفته ،فکر اینکه با اون میخنده ...

ولی غصه خوردن هیچ‌ چیزو درست نمی کنه .

پس پاشو ،یه گل بکار برای خودت ،یکم برس به خودت .

به خدا توکل کن ،دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🤍🫂

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

خب از کجا میدونی پیش اونه بهش بگو میدونم با همید

الان یکساله که گوشیش میزاره رو بیصدا تو خونه حتی من رمزش هم ندارم صحفه گوشیش همیشه تاریکه.بیشترا وقتها هم گوشی به پشت می‌زاره 

هیچ وقت دلیل خیانتش پرسیدی

پرسیدم 

گفتم مشکلم چی بود چرا این کارو کردی 

گفت تو مشکلی نداشتی من لاشی بودم من مشکل داشتم😔🥺

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

کوفتم نداره تو خونه پدرش زندگی میکنیم.با منتهای مادرش رو سرم.تازه ماشین زیر پاشم من با پول های کار ک ...

عزیزم میفهممت .

چه جوری باهم آشنا شدین و ازدواج کردید؟

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی بچم صلوات می فرستی؟

😭😭 الان ول کرده کاراشو

نمیدونم 

دیگه برام اهمیت نداره 

دیگه عاشقش نیستم💔😭

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️