2777
2789
عنوان

دیشب فهمیدم شوهرم خیانت کرده بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1892 بازدید | 77 پست

عزیزم اگر سابقه نداره و می خوای باهاش بمونی و زندگی کنی اشتباه محض به روش بیاری ، این جور زنها برای مردها زنگ تفریح هستند ،اگر میخوای جدا بشی به روش بیار چون روش باز میشه و حتی ممکنه لج کنه و بگه دلم می خواد و بدتر بشه و دنبال این کارها بره باز هم بیشتر مشورت کن بعدا پشیمون نشی واقعا حق داری ناراحت بشی پاشو برو نماز بخون سجده کن با خدا حرف بزن وازش کمک بخواه هرروز سوره نور بخون به نیت همسرت نیم ساعت بیشتر نمیشه اما باعث میشه اعضای خانواده زنا نکنن بیشتر به خودت برس به همسرت برس به رابطه تون بیشتر توجه کن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو خیلی ساده ایی ی دختر بی اعتماد ب نفس

خانوادت شرایطشون چجوره؟ با عشق رفتی ت وی خونه؟ واقعا نمیتونم هضم کنم ی دختر انقدر حرف گوش کن و ساکت باشه

لطفا لطفا لطفا لایک نکنید ممنونم💙
توی تاپیکای قبلیت گفته بودی به خونه و زندگی نمیرسی کار درستی نیست عزیزم چرا وقتی آمادگی ندارین و توا ...

عزیزم ببین اونجا فقط چند روز بود اینطوری بود من میرسم ولی این کلفت میخواد که همش بشوره و بسابه منم با این امتحانا وقت ندارم 

هفته ای یک بار کل خونه تمیز میکنم

متاسفم عزيزم،فقط اينو از من داشته باشين چه بفهمن شما فهميدين چه نفهمن ايشون اينكار رو انجام خواهند داد تا اخر عمرش فقط وقتي استپ ميكنن كه خودشون بخوان اينو از من بشنو كه يك عمر با اين رفتار مشمئز كننده همسرم اشنام الان تو روي خودشون ميگم برام مهم نيست ديگه كارهاي شما فقط ارامش خودم و بچه هام مهمه همين 😔

بی محلی کنم بهش برمیخوره میخوام دلم خنک شه حال‌ام خیلی بده از تو دارم میشکنم

باتوجه به تاپیکهای قبلیت حس میکنم شما رفتار درست با همسر رو بلد نیستی.شما از سیاستهای زنانه و دلبری کردن که توی این سایت هم خیلی راجع بهش خانمها تاپیک میزنن استفاده کن . 

میری سمتش که بهت محبت کنه و توجه کنه اشتباهه . یا برای رابطه غرور داری ... بهش محبت کن ، احترام بذار .‌باهم وقت بگذرونین و راجع به مشکلاتتون حرف بزنین

راضیم به رضای تو
تو خیلی ساده ایی ی دختر بی اعتماد ب نفسخانوادت شرایطشون چجوره؟ با عشق رفتی ت وی خونه؟ واقعا نمیتونم ...

شنیدی میگن تب تند زود به عرق میشینه؟ 2 تا بچه که هورمون هاشون در اوجه فورانه میفرستن توی زندگی بعد میبینن عه همچین خبری هم نبودا. نه بلدن زندگی کنن نه بلدن صبوری کنن نه بلدن مشکل حل کنن. همین میشه جانم

عزیزم ببین اونجا فقط چند روز بود اینطوری بود من میرسم ولی این کلفت میخواد که همش بشوره و بسابه منم ب ...

باید برنامه ریزی کنی ، اینجوری مستونی هم ب کارهای خونه برسی هم درسهات .

راضیم به رضای تو