2777
2789
عنوان

میدونم شوهرم الان پیش دوست دخترشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2207 بازدید | 84 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم اکثر مردان خیانتکارن اکثرررا و اینکه بخاطر به عوضی خودتو نابود نکن

نمیدونم واقعا چکار کنم.تنها راه پیش روم فکر کنم خودکشیه.طلاق رو بااین جامعه و مردای هول دوست ندارم.

اگه شرایطش رو داری طلاق بگیر اگه هم نه که کنار بیا با این شرایط به خودت برس واسه خودت سرگرمی درست کن ...

میخام آزمون آتش نشانی امتحان بدم دعا کنید برام قبول بشم کلا برم یه شهر دیگه.اونم تنها باشه با دوست دختراش

درکت میکنم منم دیدم فکر اینکه بدنش با یکی غیر ازمن تقسیم کرده وبغل یکی هرزه تر ازخودش خوابیده آتیشم میزنه ولی فعلا شرایط طلاقم جورنیست ،گاهی فکرمیکنم یعنی چجوری باهاش رابطه برقرار کرده چه حرفایی بهش زده اون موقع انگاریجور مالیخولیا گرفتم

ازش میترسم.پدر مادرم پیرن میترسم اونا رو اذیت کنه‌.اسم طلاق میارم فکر میکنه زیر سرم بلند شده

غلط کرده مردیکه آشغال 

ازش طلاق بگیر و از این بدتر فرونرو تو این منجلاب 

مگر هرکی به هرکیه؟!

طلاق بگیر و خودت رو راحت کن و مهرت رو بذار اجرا و پدر پدرش رو دربیار

تو خداوند رویدادهای محالی الله...^_^🌱💜برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی(عج)💕یه صلوات میشه بفرستی✨️🍃

درکت میکنم منم دیدم فکر اینکه بدنش با یکی غیر ازمن تقسیم کرده وبغل یکی هرزه تر ازخودش خوابیده آتیشم ...

😭😭😔😭😔من پیامای عاشقونه و چت های آخر شبیشونو دیدم .هم بازن متاهل هم بیوه و هم مجرد