2777
2789
عنوان

دارم برگه های دوازدهم رو تصحیح می کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3775 بازدید | 167 پست
تقلب یه چیز چرته که ممکن نیست

اگر مراقب امتحان باشید و از نزدیک ببینید می فهمید من چی میگم

واسه شفای کوچولوم هر تعدادی که دوست داشتین صلوات بفرستین http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=878483

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه استرسی!!??اکثرا درس رو بازی میدونن و با این جمله نظام آموزشی غلطه میخان خودشون رو یجوری تبرئه کنن ...

بیا بهتون بگم چه استرسی 

از شدت درد قفسه سینه چند بار پام به دکتر باز شد

تو کل سال دوزادهم همش زیر سرم بودم

پام به روانشناس باز شد

ولی اینا بهانه بود نخیر خانم من تلاشمو‌میکردم و برای همین استرس داشتم 

همیشه شاگرد اول بودم 

خانوادم بیشترین هزینه رو برای تحصیلم کردن

تهش میدونی چیشد بزار بگم 

هر نهایی برابر یک کنکور استرس داشت

چه شبایی که نخوابیدم

از خیلی چیزا زدم تفریحات و....(شکایتی ندارم چون باید زد تا رسید)

رتبم شد ۴۰۰۰ (درحالی که بخاطر تراز دادنای افتضاح و درست مدیریت نکردنشون و کنکوری های ۴۰۲ رتبه های ما دو سه هزار جابه جا شد رفت بالا)فکر میکنین الان دانشگاه خوش و خرمم؟

نه من پشت کنکوریم 

میدونین چرا؟

چون من مشهدیم و دانشگاه فردوسی پزشکی میخواستم

ولی لابد میگی تو انتخاب رشته میکردی میاوردی

میدونی چه قانونی تصویب کردن همون موقع

اگه انتخاب رشته کنیم و دولتی رشته های تاپ بیاریم سال دیگه از کنکور محرومیم

پس استرس بهانه و الکی نیست

حداقل نه برای همه

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

اگر مراقب امتحان باشید و از نزدیک ببینید می فهمید من چی میگم

یعنی تقلب میکنن؟

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
چه استرسی!!??اکثرا درس رو بازی میدونن و با این جمله نظام آموزشی غلطه میخان خودشون رو یجوری تبرئه کنن ...

استرس یعنی اینکه دانش اموز سر هربار امتحان دادن میمیره و زنده میشه نهایی ۶۰ درصد موثرع معلم درست حسابی نیست تو مدارس و دانش اموزا مجبورن کلاس هایی جدا از مدرسه بگیرن  من طی۱۲ ساله تحصیلیم فقط یه معلم رو دیدم که واقعا تلاش میکرد هدف فقط تمام کردنه کتابه اهمیت نمیدن به نوع اموزش از مهم ترین چیزا فاکتور گرفته میشه معلم میاد کلاس از لحاظ علمی یه بخشایی از کتاب رو نقض میکنه این یعنی اشتباه  و دراخر کتاب هایی که صرفا جنبه حفظی دارن ایا تاریخ و دینی کتابی هست که باید امتحان گرفته بشن! تاریخ رو یه معلم میتونه با داستانی گفتنش به دانش اموز یاد بده  تاریخ یعنی یاد گرفتن نه حفظ کردن مدارس روبه چند دسته تقسیم کردن و این بدترین ظلمه! 

به زودی یه عدد دانشجو دندونپزشکی میشم 🤝🏻😁                                                            

استرس یعنی اینکه دانش اموز سر هربار امتحان دادن میمیره و زنده میشه نهایی ۶۰ درصد موثرع معلم درست حسا ...

بالاخره هرجایی قانون خودش رو داره اینکه نظر شما اینه که تاریخ و دینی نباید امتحان گرفته بشه تغییری توی روند سیستم آموزش ایجاد نمیکنه..یکی هم شیمی رو دوست نداره..یکی جبر..یکی فیزیک..پس سلیقه ای بخان عمل کنن قطعا نمیشه

و اینکه بله برای درستون نباید به معلم و مدرسه فقط اکتفا کنید

کتابای کمک درسی...کتابخونه..مطالعه..نیاز بود معلم خصوصی و مشاوره و برنامه ریزی

چرا بمیره و زنده بشه. .بجاش از راه درست پیشرفت کنه..

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
بیا بهتون بگم چه استرسی از شدت درد قفسه سینه چند بار پام به دکتر باز شدتو کل سال دوزادهم همش زیر سرم ...

خب عزیزم چرا??این حجم از استرس شما واقعا عادی نیست

حتما فشار و اصرار اطرافیان روی شما بوده یا خودتون روحیه حساسی دارین

بیا بهتون بگم چه استرسی از شدت درد قفسه سینه چند بار پام به دکتر باز شدتو کل سال دوزادهم همش زیر سرم ...

والبته با جمله آخرتون موافقم

برای همه بهونه نیست

بالاخره هرجایی قانون خودش رو داره اینکه نظر شما اینه که تاریخ و دینی نباید امتحان گرفته بشه تغییری ت ...

نظر من نیست بیشتر باعث تنفر میشه با یه معلم دینی صحبت کنید متوجه میشید !

و قانون حرف جالبیه قانون این شد که دانش اموزا رو به هزار دسته تقسیم کنن دیگه کسی که وضع مالیش ضعیفه چطور تهیه کنه کتاب کمک درسیو و کلاس هایی که حداقل هر جلسه ۲۰۰ تومنه و دراخرم فکر کنم بچه ی محصل ندارین در حال حاضر وگرنه واستون قابله درک بود

حتی بزرگسالان هم همینطوره عزیزم من بزرگسالان دارم میخونم دیپلم مجدد دارم میگیرم

متوجه منظورتون نشدم ولی درکل ایشالله موفق باشین تو این مسیر😁

نظر من نیست بیشتر باعث تنفر میشه با یه معلم دینی صحبت کنید متوجه میشید !و قانون حرف جالبیه قانون این ...

متوجه اینکه میگین به هزار دسته تقسیم کنن رو نمیشم

خب عزیزم چرا??این حجم از استرس شما واقعا عادی نیستحتما فشار و اصرار اطرافیان روی شما بوده یا خودتون ...

عزمزمه شما خودت شغلت چیه؟

تحصیلات..

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋