2777
2789
عنوان

دارم برگه های دوازدهم رو تصحیح می کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3778 بازدید | 167 پست
کاش اینطور باشه ما که حتی تو مدرسه تیزهوشان چنین چیزی نمی بینیم

تو مدارس عادی لابلای دانش آموزا بگردین پیدا میشن. حتی شده تک و توک.

قطعاً خیلیا هستن بروز نمیدن اهل کتاب و قلمن ولی در واقع هستن.

دائم الخسته‌.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره از سطح سوادو املای افتضاحشون مشخصه چقدر مطالعه دارن

متوجه هستین بچها چه استرسی میکشن این نظام اموزشی غلطه از دم

به زودی یه عدد دانشجو دندونپزشکی میشم 🤝🏻😁                                                            

چه ربطی داره نوبت اول خراب کردن نوبت دوم که خراب نکردند که خرداد بدن پودمان هم که نیست که یک بار امت ...

فکر کنم منظورشون نهایی دی ماه بزرگسالانه

به زودی یه عدد دانشجو دندونپزشکی میشم 🤝🏻😁                                                            

آهان ..ببخشید بله امتحانات ترم اول دوازدهم با دبیر است

خواهش میکنم 😅❤️

اره واسه همین گیج شدم

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

👍👌

خانم هستم، 😐انقد نگین مردی، خسته شدم از بس توضیح دادم که بابا من مرد نیستم😭🤦‍♀️🤣بنده متاهل و متعهد هستم به مردی که عاشقمه و منم عاشقشم،👀😁 پسرم تمامه داراییه من از این دنیاست😍😘❤️درخواست دوستی هم نمی‌پذیررررم، باسپاس فراوان👀🙏😎🌹

باید وسط دانش آموزان باشید تا عمق فاجعه رو درک کنی.دانش آموزانی داریم که سربرگ امتحان رو نمی تونه پر ...

حالا مال من هفتم هشتم و نهمن ببین نوشته بود برگه سفید نبود اما همه اشتباه 

عزیزم الان و با قبل مقایسه نکن به شدت سخت میگیرن الان

خبلی از دانش آموزان فقط به امید تقلب میرن سر جلسه

واسه شفای کوچولوم هر تعدادی که دوست داشتین صلوات بفرستین http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=878483
خیر

واقعا خیلی سخت شده نهایی 

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

چه استرسی!!??

اکثرا درس رو بازی میدونن و با این جمله نظام آموزشی غلطه میخان خودشون رو یجوری تبرئه کنن

نود درصد وقتشون با فضای مجازی و به بطالت میگذره بعدم میگن  درس بدرد نمیخوره میخایم فلان کنیم تهشم هیچی نمیشن

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
خبلی از دانش آموزان فقط به امید تقلب میرن سر جلسه

تقلب یه چیز چرته که ممکن نیست

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
با احترام به نظرتون دخترای سن متوسطه فقط عاشق رمان های الکی هستند پسرا هم بیشتر دنبال کار فنی البته ...

درسته اون مدلی هم هستند ولی من دیدم کسایی که کتابایی مث عادت های اتمی یا آثار آلن دوباتن یا هراری رو می خونن

خیلی بهتر از دوره ماست که جز کتابای درسی هیچ فرصت مطالعه ای نداشتییم تهش چی شد واقعا