2777
2789
عنوان

دارم برگه های دوازدهم رو تصحیح می کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3778 بازدید | 167 پست
نمی خوام در این باره بحث کنم همین الان سیستم روشنه و اومدم اینجا تا برم برای ادامه تصحیح

داش دو دقیقه یواشششش

میگفتی برای تجدیدی هاس

کی گفت شما دروغ میگی:/

بعضیا مثل خودم فکر کردن جا به جا فرق داره

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

ینی یدونه بالای 13 نداشتن؟

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من با خیلیا حرف میزنم که اهل مطالعه ان و چقدر بهتر از نوجوانی‌ما می فهمن بخصوص پسرا که یا کلاسای ارت ...

کاش اینطور باشه 

ما که حتی تو مدرسه تیزهوشان چنین چیزی نمی بینیم 

تجدید رو‌نمیدونم بخونی تجدید نمیشیبرای خرداد میگمولی نمره بالا هجده خیلی سختههزارجور هزینه بکن شب تا ...

رشته درسی شما چی بود ؟ زبان همه رشته ها مشترک بود؟

🌷🌷🌷تقدیم به خانم های گل نی نی سایت

یکجوری از نسلای قبل میگین و از خودتون تعریف میکنین وای درسخون بودیم نتیجه داشته باشه حداقل:/

....

دکتر مهندسا لطفا بسه

بزارین علاف های نسل جدید کارشونو بکنن

خدایا

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

من خانمم اون هم اسم پسرم

اع واه جدی؟

خب عزیزم دلم نوشتی دوزادهم ذهنم رفت سمت کسایی که الان دوزادهمن

درس نمیخونن من یه دانش آموز داشتم ریاضی گرفته بود ۰

باید وسط دانش آموزان باشید تا عمق فاجعه رو درک کنی.

دانش آموزانی داریم که سربرگ امتحان رو نمی تونه پر کنه 

در حد اسم خودش بلد نیست

واسه شفای کوچولوم هر تعدادی که دوست داشتین صلوات بفرستین http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=878483

خیلی بدشده

موندم چندسال دیگه با شغلایی روبرومیشیم ک بامدرک بی سوادن

قبلااینقدرمیخوندیم باید بیست میشدیم

الان هر دانش اموزی دیدم حتی لای کتابم بازنمیکنه

یکی مثل خواهر شوهرم حتی یک بارم ندیدم کتاب بگیره دستش 

اخرسالم کتابی ک حتی یه خطم نخورده نو نو میندازه دور

حتی یکی رومیشنایم میگفت بچم فقط یک ماه رفت مدرسه

مریض شدنرفت ولی کلاس دوم... 😑چجوریه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
رشته درسی شما چی بود ؟ زبان همه رشته ها مشترک بود؟

زبان مشترکه برای رشته های نظری که مطمئنم 

تجربی