2777
2789
اونو دیگه خدا زده

بنده خدا چاره ای ندارد جز سکوت مرده یبار زدش دماغش شکسته بود تخت پر خون شده بود ریخیتم تو خونشون حداشون کردیم وگرنه خانمورو جر داده بود سر اینکه از مادر خانومه پول قرض گرفته بود خانومش گفته بوده پولو پس بده قرار شده بوده ماشین بخری رفتی برای بابا ننت چیزی خریدی تازه پا به ماه بود خانومه بنده خدا

صلوات بر حضرت محمد انشالا کشوری بدون افغان

۱۰۰ تومن طلاهم کم بوده

فردا برو نیم ست رو بفروش 

۱۰ تومن هم بزار روش 

هدیه ببر برای عروستون

عروس ناراحت شده به هرحال توقع داشته🥴🥴

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنده خدا چاره ای ندارد جز سکوت مرده یبار زدش دماغش شکسته بود تخت پر خون شده بود ریخیتم تو خونشون حدا ...

وای خدای من. الهی خدا نجاتش بده

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
استارتر تا صبح باید به اینا جواب پس بدی که چرا کم گذاشتید واسه عروستوناصلا تا عروس هست تو به چه حقی ...

عزیزم من فقط ی جواب ساده دادم،گفتن ۱۰۰ میلیون طلا خریدن گفتم ۱۰۰ میلیون ۲۰ گرمم نمیشه چیز خاصی نیس ک بخواد بزرگش کنه استارتر،وگرنه اینکه برا استارتر خریدن یا برا عروس نخریدن با اونش کاری ندارم

فکر کنم‌ اینا نفری ۲۵۰ گرم‌‌طلا دارن😄😄

وای یادش بخیر

قدیما واقعا یه کیلو طلا می خریدن برای عروس

عین الان نبود که همه چی وحشتناک گرون

من که خودم خانواده شوهرم هیچی برام نخریدن😅😂حتی یه گرم

وای یادش بخیرقدیما واقعا یه کیلو طلا می خریدن برای عروسعین الان نبود که همه چی وحشتناک گرونمن که خود ...

منم  یادمه 😃😃😃😃😃😃وای  به  حال  ما  اگر  یه  زمان  ازدواج  کنیم

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
مگه هردفعه دختر خانواده چیزی میخره باید برای عروس هم بخرنبابا چقدر شماها عجیبید!

😂هر دفعه که نه

ولی خب معمولا برای عروس هم می‌گیرن

گفتم شاید نگرفتن چیزی براش که ناراحت شده

و ایشون گفتن قبلا واسه عروس طلا خریده بودن

شما چرا با یه سوال اینجوری افتادی به جون همه؟😅

خب استارتر این بحث رو شروع کرده و بقیه هم سوالی پیش بیاد براشون می‌پرسن 

ما بچه بودیم هیچی طلا نداشتیم

اونوقت برا داداشم زن گرفتن یه عالمه طلا براش براش خریدن 

گفتن شمام بزرگ تر بشین براتون می‌خریم 😅😂