2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

براش طلا خریدیم دو برابر منم براش خریدن نزدیک ۱۰۰ میلیون شده طلا هاش حالا کلا من یه نیم ست کوچیک خری ...

ولش کن این رسما دیوانه اس

مادرشوهر من هرموقع حالا چند سال یکبار شوهرم یه تیکه طلا میخرید وقتی می‌دید با نفرت بهم نگاه می‌کرد.....حالا خودش چندین برابر من داشت ک خودش هم مرتب میخربد

عروس یاید از شوهرش توقع داشته باشه نه بقیه

همش طرف عروسن😂

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

والا ما که یه عروسی رو میشناسیم شوهرش نون شبشون و میده خواهرش و خانومه همه هیچی نمیگه جالب بود برام می‌گفت حتی پوشک بچه نمیخره کهنه برای بچه استفاده میکنم همونم تابد نیمخره ببخشید عنو گه بچشو بشورم مجبورم از خانوادم بگیرم اونوقت حقوقشو می‌بره برای خواهرانش جهیزیه میخره

صلوات بر حضرت محمد انشالا کشوری بدون افغان
۱۰۰ میلیون ک چیزی نیس ۲۰ گرمم نمیشه

خب نه کلا میگم اینجوری نیست ک برای من بیشتر باشه برای من یه نیم ست کوچولو هست واقعا برام عجیبه ک چرا باید تغییر کنه رفتارش

والا ما که یه عروسی رو میشناسیم شوهرش نون شبشون و میده خواهرش و خانومه همه هیچی نمیگه جالب بود برام ...

اونو دیگه خدا زده

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
همش طرف عروسن😂

به  خدا

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
۱۰۰ میلیون ک چیزی نیس ۲۰ گرمم نمیشه

استارتر تا صبح باید به اینا جواب پس بدی 

که چرا کم گذاشتید واسه عروستون

اصلا تا عروس هست تو به چه حقی واسه خودت طلا خریدی🤣

هرچی پول دارید باید خرج پسر وعروس بشه

تا مورد غضب واقع نشید 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
استارتر تا صبح باید به اینا جواب پس بدی که چرا کم گذاشتید واسه عروستوناصلا تا عروس هست تو به چه حقی ...

فکر  کنم‌ اینا  نفری  ۲۵۰ گرم‌‌طلا  دارن😄😄

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم